Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.com
Τηλέφωνο: +30 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: ioanna@thetahealinghellas.com
Τηλέφωνο: +30 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μοναχός, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και ζω με τη σύζυγό μου Ιωάννα Μπακρατσά και τον γιο μας.

Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων ανακαλύπτοντας τις διαισθητικές μου ικανότητες και συνειδητοποιώντας ότι μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους γύρω μου να αισθάνονται καλύτερα και να γνωρίζουν τον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους σε βάθος, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών.

Ξεκίνησα με το Ρέικι και ασκήθηκα για αρκετά χρόνια ως θεραπευτής, αλλά και ως δάσκαλος.
Προχωρώντας, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και εργάστηκα ως θεραπευτής της μεθόδου.

Στην κατάρτισή μου προστέθηκε και η εκπαίδευσή μου στο E.F.T (Emotional Freedom Techniques), που οδήγησε στην πιστοποίησή μου ως Advanced E.F.T. Practitioner από τον διεθνή οργανισμό AAMET.

Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ και με το ανθρώπινο σώμα και την θεραπευτική εργασία πάνω σε αυτό. Τη γνώση αυτή και την εμπειρία μου την προσέφερε η εκπαίδευσή μου στο θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και σε τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.

Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στην μέθοδο που είμαι θεραπευτής (ThetaHealing Practitioner) και στην οποία διαρκώς εκπαιδεύομαι και εργάζομαι τα τελευταία χρόνια με μεγάλο ενθουσιασμό, λόγω των άμεσων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του. Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing (ThetaHealing Instructor), μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής μεθόδου σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.

Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.
Παράλληλα εργάζομαι και ως μεταφραστής.

Η εκπαίδευσή μου στο ThetaHealing ως Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και Θεραπευτής από το THInK:

 1. Basic DNA,
 2. Advanced DNA,
 3. Manifesting & Abundance,
 4. Game of Life,
 5. Intuitive Anatomy,
 6. Disease & Disorders,
 7. World Relations,
 8. DNA3,
 9. Rainbow Children,
 10. RHYTHM to a perfect weight,
 11. Soul Mate,
 12. Planes of Existence,
 13. Animal Class,
 14. Plant Class,
 15. Family Ties,
 16. Dig Deeper.

Ονομάζομαι Ιωάννα Μπακρατσά, γεννήθηκα στη Γερμανία, έχω σπουδάσει μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στη ζω στην Αθήνα με το σύζυγό μου Παναγιώτη Μοναχό και το γιο μας.  

Είμαι εκπαιδεύτρια και σύμβουλος ThetaHealing®, καθώς και Διερμηνέας Χώρας/Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Συντονίστρια Εκδηλώσεων του Ιδρύματος THInK® (ThetaHealing Institute of Knowledge) στην Ελλάδα. Πάντα ένιωθα έλξη για το φαινόμενο της μεταμόρφωσης, όπως της νύμφης που ξαφνικά γίνεται πεταλούδα. Στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Συνειδητοποίησα ότι ένα βασικό συστατικό για να εδραιωθεί αλλαγή χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Το πάθος μου λοιπόν για τη μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης με οδήγησε στη διδασκαλία του ThetaHealing, προκειμένου όλοι να μπορούμε να δημιουργούμε αρμονία στη ζωή μας. Μετά από μια συνεδρία ή μια εκπαίδευση νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω τους ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.

Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια όπου ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκινώντας, η επαφή με το Ρέικι μου έδωσε τη δυνατότητα να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και γύρω μας. Η σύντομη, μα εποικοδομητική ενασχόλησή μου με το Tai Chi και το Qi Gong ενδυνάμωσαν και διεύρυναν αυτήν την αντίληψη. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη μελέτη βιβλίων ψυχολογίας και παιδοψυχολογίας, μιας και είχα την ανάγκη να κατανοήσω την βαθύτερη υπόσταση της ανθρώπινης ψυχής. Το EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) συνδυάζοντας τη θεωρία του βελονισμού με στοιχεία του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, άνοιξε μια νέα διάσταση στο τρόπο θεραπείας που γνώριζα μέχρι τότε. Επειδή πάντοτε ένιωθα ότι η σωματική εργασία (body work) είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης θεραπείας, εκπαιδεύτηκα στο Chi Nei Chang Abdominal Massage, μια κινέζικη τεχνική μάλαξης που επικεντρώνεται στην κοιλιακή χώρα και αποκαθιστά την ανισορροπία των εσωτερικών οργάνων. 

Tο ThetaHealing, ήταν η μέθοδος εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν σε υποσυνείδητο επίπεδο και συνδέονταν ακόμη και με τους προγόνους μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως θεραπεύτρια της μεθόδου (ThetaHealing Practitioner). Κατά τη διάρκεια της δικής μου εσωτερικής αναζήτησης διαπίστωσα ότι είχα την ικανότητα να βοηθάω και άλλα άτομα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να διαμορφώνουν τη ζωή τους με χαρά και πληρότητα. Έτσι αποφάσισα να γίνω εκπαιδεύτρια (ThetaHealing Instructor), για να μάθω αυτήν την εξαιρετική τεχνική σε όσο περισσότερα άτομο μπορώ, ώστε όλοι να εξελίξουν το δυναμικό που έχουν μέσα τους και να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους. Από το 2012 έχω πραγματοποιήσει πάνω από 300 εκπαιδεύσεις διαφόρων επιπέδων της τεχνικής. Φυσικά το ταξίδι μου στον κόσμο του ThetaHealing συνεχίζεται αδιάκοπα δίπλα στην ιδρύτριά της, τόσο για τη δική μου βελτίωση, όσο και για να μπορώ να μεταφέρω τη γνώση όλων των επιπέδων της. Λόγω των σπουδών μου μεταφράζω την ύλη των σεμιναρίων, καθώς και την Βαϊάννα Στάιμπαλ όταν βρίσκεται στη χώρα μας προς τα ελληνικά.

Τον Οκτώβριο του 2015 μαζί με τον Παναγιώτη Μοναχό είχαμε την τιμή να διοργανώσουμε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη εκπαίδευση δασκάλων από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ στην Ελλάδα, με συμμετοχές από 26 χώρες. Ακολούθησε δεύτερη χρονιά εκπαίδευσης δασκάλων τον Σεπτέμβριο του 2016 και ακολουθεί τρίτη χρονιά εκπαίδευσης δασκάλων από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ στην Ελλάδα το Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2017.

Η εκπαίδευσή μου στο ThetaHealing ως Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια από το THInK:

 1. Basic DNA,
 2. Advanced DNA,
 3. Manifesting & Abundance,
 4. Game of Life,
 5. Intuitive Anatomy,
 6. Disease & Disorders,
 7. World Relations,
 8. DNA3,
 9. Rainbow Children,
 10. RHYTHM to a perfect weight,
 11. Soul Mate,
 12. 7 Planes of Existence,
 13. Animal Class,
 14. Plant Class,
 15. Family Ties,
 16. Dig Deeper.