10
Νοέμβριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
100€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η εκπαίδευση ΡΥΘΜΟΣ της τεχνικής ThetaHealing® είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις που κληρονομούμε σχετικά με το βάρος και την απώλειά του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν αποδεσμεύεται εύκολα. Θα διδαχθείτε τρόπους για να αγαπήσετε τον εαυτό σας αρκετά, ώστε να απελευθερώσετε το περιττό βάρος μέσα από τις αλλαγές στις πεποιθήσεις σας.

Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο σας προσφέρει έναν οδηγό, όπου μέσα από 5 εύκολα βήματα θα απαλλαγείτε από το βάρος που σας περιορίζει. Θα κατανοήσετε σε βάθος πόσο όμορφοι είστε ήδη, αλλά και ότι αν επιθυμείτε να αλλάξετε, αυτό είναι εφικτό να γίνει με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο, μέσω μιας θεϊκής αλλαγής στη συνειδητότητά σας. Θα μάθετε ποια συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε στην αποδέσμευση του περιττού βάρους, καθώς επίσης πώς να ευλογείτε το σώμα σας και την τροφή σας.

Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση Βασικού και Προχωρημένου Επιπέδου.

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Master & Certificate of Science (Εκπαιδεύτρια σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®)

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στο αντίστοιχο επίπεδο της Vianna Stibal και του Ιδρύματος THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, 10:00 – 18:00, στο ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211.