09
Μάρτιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
150€
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αυτό το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στο  μυστικό διαισθητικό κόσμο των φυτών, των δέντρων και των στοιχειακών και αποτελεί μια βαθιά ανακάλυψη σχετικά με το πως να επικοινωνείς με το βασίλειο των φυτών του Δεύτερου Επιπέδου της Ύπαρξης.

Το Δεύτερο Επίπεδο της Ύπαρξης μας διδάσκει να είμαστε σε αρμονία με τα φυτά, τα δέντρα και τα στοιχειακά. Μέσα σε αυτήν την αρμονία, μαθαίνουμε το πρώτο μάθημα, το πως τα φυτά χρησιμοποιούν την ενέργεια του φωτός για να θεραπεύσουν. Μάθε πως να θεραπεύεις έναφυτό και πως να επιτρέπεις στο φυτικό βασίλειο να σε θεραπεύσει.

Σε αυτό το σεμινάριο, η Βαϊάννα, μοιράζεται επίσης τη γνώση της για το πως να περιποιείσαι καλά τον κήπο σου καθώς και τι προσφέρουν στο σώμα μας τα αιθέρια έλαια των φυτών.

Μάθε πως να επικοινωνείς με τα φυτά, γιατί τα δέντρα είναι οι πιο σοφές υπάρξεις πάνω στον πλανήτη μας και πως να λάβεις μια θεραπεία από ένα φυτό. Μάθε πόσο ευεργετικό είναι το φυτικό βασίλειο για τον κόσμο και για εσένα! Κατανόησε τι μας διδάσκει το φυτικό βασίλειο και πως να χρησιμοποιείς την ενέργεια του φωτός για να θρέψεις το σώμα σου. Θα μάθεις πως το κάθε φυτό έχει διαφορετική δονητική συχνότητα και θα ανακαλύψεις τι κάνει το δέντρο μητέρα, το δέντρο πατέρας, τα δέντρα πύλες και τα διάφορα είδη φυτών και επίσης πως επικοινωνούν μεταξύ τους.

Προαπαιτούμενα: Βασικό και Προχωρημένο επίπεδο ThetaHealing®.

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®)

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, 10:00 – 18:00, στο ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 9
Ώρα:
10:00 - 18:00
Κόστος:
150€
Κατηγορία Εκδήλωση: