10
Μάρτιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
300€
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αυτό το μοναδικό σεμινάριο έχει δημιουργηθεί για εκείνους που αγαπούν τα ζώα και έχουν μια βαθιά σύνδεση και αγάπη για όλα τα έμβια όντα. Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο, θα αποκτήσεις μια βαθιά κατανόηση και αυτοπεποίθηση όσον αφορά στις θεραπείες προς τα ζώα. Επίσης θα μάθεις γιατί εμείς, ως άνθρωποι, συμπεριφερόμαστε με αυτόν τον τρόπο, πως λειτουργεί πραγματικά το DNA μας και πως να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου μέσω του DNA σου.

Με το Σεμινάριο για τα Ζώα θα λάβεις σε βάθος πληροφορίες σχετικά με το Τρίτο Επίπεδο της Ύπαρξης, όπου εδρεύουμε εμείς οι άνθρωποι και τα ζώα. Πολλοί από εκείνους που παρακολουθούν αυτό το σεμινάριο παίρνουν πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το πως να επικοινωνούν με τα ζώα. Θα κάνουμε πολλές ασκήσεις, όπου θα μάθουμε πως να εργαζόμαστε με τα ζώα, είτε αυτά είναι ήμερα είτε άγρια, καθώς και πως να μαθαίνουμε μέσα από το ζωικό βασίλειο, βλέποντας τον κόσμο γύρω μας με νέο βλέμμα. Μέσα από την κατανόηση του ζωικού βασιλείου αποκτούμε την ικανότητα να έχουμε επίγνωση σχετικά με τη δική μας ανθρώπινη φύση και ύπαρξη. Με αυτό το σεμινάριο θα μπορέσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να προετοιμαστείς για τις πληροφορίες του σεμιναρίου Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης.

Προαπαιτούμενα: Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο ThetaHealing®.

Θα λάβετε το αντίστοιχο εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®)

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 έως και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάρτιος 10 @ 10:00
Τέλος:
Μάρτιος 11 @ 18:00
Κόστος:
300€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,