Τι πρέπει να γνωρίζω;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να συνδεθούν με την Πηγή της Δημιουργίας που βρίσκεται στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης. Συνεπώς μπορούμε όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουμε τις τεχνικές του ThetaHealing, ακόμη και έφηβοι.
Ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν ένας μυς, όσο περισσότερο εξασκούμαστε στις τεχνικές, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σ’ αυτές. Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την εξέλιξή αυτή με τη διαμονή μας σε μια πολυκατοικία. Όταν βρισκόμαστε στο ισόγειο, αντιλαμβανόμαστε όσα μπορούμε να δούμε από εκεί. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο η αντίληψή μας διευρύνεται, διότι βλέπουμε πράγματα που δεν βλέπαμε από το ισόγειο. Το ίδιο ισχύει αν συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στο δεύτερο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο όροφο, μέχρι να φτάσουμε στην ταράτσα. Εκεί η ορατότητα μας αλλάζει ριζικά. Αντιλαμβανόμαστε πράγματα που στους κάτω ορόφους δεν φαίνονταν. Η ανεμπόδιστη θέα μας δίνει τη δυνατότητά να αντιληφθούμε καλύτερα όσα μας περιβάλλουν. Έτσι βιώνουμε και το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, βλέπουμε ολοκάθαρα την Αλήθεια.

 

Επίπεδα Σεμιναρίων

ThetaHealing® Βασικό Επίπεδο (Basic DNA)

Στο Βασικό Επίπεδο του ThetaHealing αρχικά μαθαίνετε να εισέρχεστε στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης και να θεραπεύετε μέσα από αυτό, χωρίς να εξαντλείτε τα δικά σας ενεργειακά αποθέματα.

Στο Βασικό Επίπεδο του ThetaHealing αρχικά μαθαίνετε να εισέρχεστε στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης και να εραπεύετε μέσα από αυτό, χωρίς να εξαντλείτε τα δικά σας ενεργειακά αποθέματα…..

περισσότερα

ThetaHealing® Προχωρημένο Επίπεδο (Advanced DNA)

Στο Προχωρημένο Επίπεδο θα κατανοήσετε σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών, του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.

Θα μάθετε να ζείτε χωρίς απόρριψη, δυσαρέσκεια και ενοχή.

περισσότερα

ThetaHealing® Υλοποίηση και Αφθονία (ThetaHealing Manifesting and Abundance)

Η Αφθονία εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας και επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας.

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα μάθετε να χρησιμοποιείτε νέους τρόπους εύρεσης περιοριστικών πεποιθήσεων που σχετίζονται με την έλλειψη του πλούτου, της αγάπης, της εσωτερικής ισορροπίας, της πνευματικής ανάπτυξης ή οποιοδήποτε άλλου θέματος συνδέεται με την αφθονία.

περισσότερα

ThetaHealing® Διαισθητική Ανατομία (Intuitive Anatomy)

Η εκπαίδευση αυτή προσφέρει θεαματική αλλαγή και πραγματική μεταμόρφωση στο άτομο.

Μας βοηθά στην εμβάθυνση και διεύρυνση των υπέροχων τεχνικών του ThetaHealing.

περισσότερα

ThetaHealing® Επίπεδα της Ύπαρξης

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing.

Κατανοώντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, η Βαϊάννα συνειδητοποίησε ότι ήταν εφικτό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτήν τη ζωή, καθώς και είδε ξεκάθαρα για ποιο λόγο δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

περισσότερα

ThetaHealing® Ασθένειες και Διαταραχές (Disease & Disorder)

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό.

Το βιβλίο ThetaHealing™ Disease & Disorder (Ασθένεια & Διαταραχή) δημιουργήθηκε το 2007 βασιζόμενο σε πάνω στις 47.000 διαισθητικές αναγνώσεις της Βαїάννας, με περισσότερες από 400 σελίδες καταγραφών για τις πιο κοινές ασθένειες που συναντώνται.

περισσότερα

ThetaHealing® Παγκόσμιες Σχέσεις (World Relations)

Όταν είσαι σε ειρήνη με τον κόσμο, ο κόσμος μέσα σου είναι σε ειρήνη!

Η εκπαίδευση στις Παγκόσμιες Σχέσεις του ThetaHealing® εστιάζει σε συγκεκριμένους πολιτισμούς και πεποιθήσεις, προκειμένου να ενεργοποιήσει θέματα του παρόντος ή του παρελθόντος που σχετίζονται με φυλές, θρησκείες και ανθρώπους.

περισσότερα

ThetaHealing® DNA3

Το DNA3 είναι μέχρι στιγμής το ανώτερο επίπεδο στην εκπαίδευση του ThetaHealing. Απευθύνεται σε όσους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πέρα από το στάδιο της απλής θεραπείας, αρχίζοντας να κατανοούν και να εργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο με την ενέργεια του Δημιουργού.

Η εκπαίδευση αυτή μας επιτρέπει να αποδείξουμε στην πράξη τη γνώση της ενότητας και της ικανότητάς μας να συν-δημιουργούμε άμεσα με τη Δημιουργική Ενέργεια Όλων Όσων Υπάρχουν.

περισσότερα

ThetaHealing® Παιχνίδι της Ζωής (Game of Life)

Θέλεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου τώρα και να ανακαλύψεις τα μυστικά που χρησιμοποιούν επιτυχημένοι άνθρωποι;

Εάν έχεις αποφασίσει σοβαρά να οδηγήσεις τη ζωή σου στην επιτυχία, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για σένα. Θα σου προσφέρει εργαλεία και βιωματικές εμπειρίες για να βγεις από τη θέση του επιβάτη και να μπεις στη θέση του οδηγού της ζωής σου.

περισσότερα

ThetaHealing® Παιδιά Ουράνιου Τόξου (Rainbow Children)

Αυτή η εκπαίδευση – περιπέτεια απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς τους, θεραπευτές και γενικά ανθρώπους που ασχολούνται με παιδιά και θα ήθελαν να μάθουν με ποιον τρόπο να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τις ιδιαιτερότητες αυτών των παιδιών.

Απευθύνεται επίσης σε όσους ενήλικες θα ήθελαν να συνδεθούν με το εσωτερικό αυτό παιδί μέσα τους, να το ενδυναμώσουν και να εξερευνήσουν με παιχνιδιάρικη διάθεση τη διόρασή τους, τις τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές τους δυνατότητες.


περισσότερα

ThetaHealing® Αδελφές Συντροφικές Ψυχές (Soul Mate)

Το σεμινάριο ThetaΗealing για τις Συντροφικές Αδερφές Ψυχές αποτελεί το εργαλείο εκείνο που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές, και όχι μόνο πεποιθήσεις, που εμποδίζουν τους ανθρώπους να συναντήσουν την πιο συμβατή αδελφή ψυχή τους.

Θα σας ανοίξει την πόρτα στην αληθινή αγάπη και το μέγιστο θεϊκό δυναμικό σας, αφού πρώτα απαλλαγείτε από τα μπλοκαρίσματα και τους φόβους σας για αυτά.

περισσότερα

ThetaHealing® Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος (Rhythm to the perfect weight)

Το σεμινάριο Rhythm του ThetaHealing® είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις που κληρονομούμε σχετικά με το βάρος και την απώλειά του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν αποδεσμεύεται εύκολα.

Θα διδαχθείτε τρόπους για να αγαπήσετε τον εαυτό σας αρκετά, ώστε να απελευθερώσετε το περιττό βάρος μέσα από τις αλλαγές στις πεποιθήσεις σας.


περισσότερα

ThetaHealing® Οικογενειακοί Δεσμοί (Family Ties)

Σε αυτήν την εκπαίδευση θα στραφούμε μέσα μας για να ανακαλύψουμε πεποιθήσεις που έχουμε αποδεχθεί από την οικογένεια στην οποία γεννηθήκαμε.

Αφαιρώντας πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, ερχόμαστε πιο κοντά στο ποιοι είμαστε, προσφέροντας αναγνώριση και αποδοχή στον εαυτό μας, με σκοπό να ζήσουμε ελεύθερα.

περισσότερα

ThetaHealing® Φυτά (Plant Class)

Αφυπνίστε την εσωτερική σας ισορροπία με τη φύση!

Αυτή η εκπαίδευση είναι αφιερωμένη στο μυστικό, διαισθητικό κόσμο των φυτών, των δέντρων και των στοιχειακών.

περισσότερα

ThetaHealing® Ζώα (Animal Class)

Εξερευνήστε το μεγαλείο της αλληλεπίδρασης μέσα από το ζωικό βασίλειο!

Αυτή είναι η απόλυτη εκπαίδευση για την θεραπεία σε ζώα. Το πιο κυρίαρχο ζώο σε όλο τον κόσμο είναι το ανθρώπινο είδος.

περισσότερα

Crystal Viewing Training

Αυτή η εκπληκτική τεχνική μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε άλλες ζωές και να δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και τι μαθαίνουμε.

Η εκπαίδευση αυτή όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με τη χρήση του ThetaHealing® μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε στην τωρινή μας ζωή θετικές αρετές και χαρακτηριστικά μιας άλλης εποχής, μέσα από την επίλυση θεμάτων που προέρχονται από άλλους χρόνους και άλλους χώρος.

περισσότερα

ThetaHealing®: Βαθύ Σκάψιμο (Dig Deeper)

Η εκπαίδευση αυτή διδάσκει τη βαθιά κατανόηση της χρήσης του «σκαψίματος» στο ThetaHealing, για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων σε εσάς τους ίδιους και τους πελάτες σας.

Το γνωστό «Σκάψιμο» ή αλλιώς «Εργασία με τις Πεποιθήσεις», αποτελεί το βασικότερο θεραπευτικό εργαλείο στο ThetaHealing®.

περισσότερα

Ημέρες Πρακτικής Εξάσκησης

Μια φορά το μήνα θα οργανώνεται Ημέρα Πρακτικής Εξάσκησης, ώστε μετά την εκπαίδευσή σας σε οποιοδήποτε επίπεδο του ThetaHealing, να έχετε τη δυνατότητα να εμβαθύνετε και να εξασκηθείτε στη μέθοδο. Στόχος αυτής της δραστηριότητας είναι η ενδυνάμωσή σας και η απόκτηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, ώστε να εντάξετε την τεχνική ThetaHealing στην καθημερινότητά σας, είτε για την προσωπική σας ανάπτυξη, είτε ως επαγγελματίες θεραπευτές.