Το ThetaHealing®, άρχισε να αναπτύσσεται από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ το 1995. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα, για να δημιουργήσει σύνδεση με την ενέργεια Όλων Όσων Υπάρχουν – τη δημιουργική ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα – και να παρατηρηθούν θεραπείες και να αλλαχθούν περιοριστικές πεποιθήσεις. Παλιότερα πίστευαν ότι τα κύματα Θήτα είναι προσβάσιμα μόνο σε βαθύ ύπνο ή σε διαλογισμό επιπέδου ενός γιόγκι. Για εκείνους που έχουν ήδη αρχίσει να βιώνουν τη μαγεία αυτής της τεχνικής ενεργειακής θεραπείας, αυτό το βιβλίο περιγράφει συνοπτικά, τη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από αυτήν: τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης.

Η Βαϊάννα παρουσιάζει ένα νέο συναρπαστικό εννοιολογικό πλαίσιο, για να κατανοήσουμε πως και γιατί λειτουργεί η δημιουργία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο και με ποιον τρόπο αυτό σχετίζεται με εμάς, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Πηγαίνοντάς μας σε διαστάσεις, που εκείνη πιστεύει, ότι είναι οι απαρχές της ίδιας της ζωής, μας δείχνει πως να αντιληφθούμε αυτές τις συμπαντικές δυνάμεις, σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια και πως να χρησιμοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ενέργειές τους, για θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, που τα επίπεδα της ύπαρξης έχουν ανοιχτεί ταυτόχρονα, ώστε να γίνουν αντιληπτά και να χρησιμοποιηθούν, όπως ποτέ άλλοτε.

Ενισχύστε την κατανόησή σας για το ThetaHealing, μαθαίνοντας περισσότερα για τα εντυπωσιακά συστήματα πεποιθήσεων, τις δυνάμεις και τις θεραπευτικές ιδιότητες:

  • του επιπέδου ύπαρξης του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν, της ενέργειας που διατρέχει όλα τα πράγματα, για να δημιουργήσει ζωή
  • του επιπέδου ύπαρξης των Νόμων που σχηματίζουν το υλικό του σύμπαντος
  • του επιπέδου ύπαρξης των θεϊκών και ημιθεϊκών οντοτήτων
  • του επιπέδου ύπαρξης του βασιλείου των πνευμάτων
  • του επιπέδου ύπαρξης του φυσικού κόσμου, στον οποίο ζούμε
  • του επιπέδου ύπαρξης των βιταμινών, των φυτών, των δέντρων και των στοιχειακών υπάρξεων
  • του επιπέδου ύπαρξης των μεταλλικών στοιχείων, των κρυστάλλων, του χώματος και των βράχων – όλων των στοιχείων που συνθέτουν τη Γη, στην ακατέργαστη μορφή της.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί από τις εκδόσεις WizeBee Publications. Μπορείτε να το παραγγείλετε είτε τηλεφωνικά στο 210 66 41 211 ή μέσω email στο wizebeepublications@gmail.com.

ThetaCosmos

THETAHEALINGHELLAS.COM | Copyright © 2015| Webpass.gr

Top
Follow us: