27
Μάρτιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€800
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το DNA3 είναι μέχρι στιγμής το ανώτερο επίπεδο στην εκπαίδευση του ThetaHealing. Απευθύνεται σε όσους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πέρα από το στάδιο της απλής θεραπείας, αρχίζοντας να κατανοούν και να εργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο με την ενέργεια του Δημιουργού. Η εκπαίδευση αυτή μας επιτρέπει να αποδείξουμε στην πράξη τη γνώση της ενότητας και της ικανότητάς μας να συν-δημιουργούμε άμεσα με τη Δημιουργική Ενέργεια Όλων Όσων Υπάρχουν.

Στην εκπαίδευση του DNA3 θα μάθετε να εργάζεστε με την ενέργεια σε ατομικό και μοριακό επίπεδο. Η διαίσθησή σας θα ενισχυθεί και θα αναπτύξετε ικανότητες όπως:

– να αλλάζετε τη μοριακή δομή του νερού,
– να μετακινείτε αντικείμενα με τη χρήση της τηλεκίνησης,
– να διευρύνετε τη συνειδητότητά σας και να βρίσκεστε συνειδητά σε 2 μέρα ταυτόχρονα,
– να θεραπεύετε μέσα από τα μιτοχόνδρια του DNA,
– να αλλάζετε τον καιρό,
– να έλθετε σε επαφή με το στοιχείο σας και να το εξισορροπήσετε.

Θα λάβετε ασκήσεις, στις οποίες αν εξασκείστε καθημερινά, θα αναπτυχθούν σημαντικά οι θεραπευτικές σας ικανότητες, αυξάνοντας τη συνειδητή κατανόησή σας με τη σχέση που έχετε με την ενέργεια και τη σύνδεση με όλα όσα υπάρχουν. Όσο περισσότερο έχετε εργαστεί με τις πεποιθήσεις σας, τόσο μεγαλύτερα αποτελέσματα θα απολαμβάνετε μέσα από τις ασκήσεις του DNA3.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια: 5 ημέρες

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο και Διαισθητική Ανατομία της τεχνικής ThetaHealing.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Κόστος συμμετοχής: €800

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 27 έως και Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική ή για να εγγραφείτε στο σεμινάριο καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάρτιος 27 @ 10:00
Τέλος:
Μάρτιος 31 @ 18:00
Κόστος:
€800
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , ,

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211