14
Ιούνιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€100
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η εκπαίδευση RHYTHM της τεχνικής ThetaHealing® είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις που κληρονομούμε σχετικά με το βάρος και την απώλειά του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν αποδεσμεύεται εύκολα. Θα διδαχθείτε τρόπους για να αγαπήσετε τον εαυτό σας αρκετά, ώστε να απελευθερώσετε το περιττό βάρος μέσα από τις αλλαγές στις πεποιθήσεις σας.

Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο σας προσφέρει έναν οδηγό, όπου μέσα από 5 εύκολα βήματα θα απαλλαγείτε από το βάρος που σας περιορίζει. Θα κατανοήσετε σε βάθος πόσο όμορφοι είστε ήδη, αλλά και ότι αν επιθυμείτε να αλλάξετε, αυτό είναι εφικτό να γίνει με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο, μέσω μιας θεϊκής αλλαγής στη συνειδητότητά σας. Θα μάθετε ποια συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε στην αποδέσμευση του περιττού βάρους, καθώς επίσης πώς να ευλογείτε το σώμα σας και την τροφή σας.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Ημερομηνία και ώρες εκπαίδευσης: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, 10:00 – 18:00

Κόστος συμμετοχής: €100

Τοποθεσία εκπαίδευσης: ThetaCosmos Meditation Center, Παιανία Αττικής.

Θα λάβετε το βιβλίο του σεμιναρίου στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και του Ιδρύματος THiNK.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική ή για να εγγραφείτε στο σεμινάριο καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!