19
Δεκέμβριος
14:30 — 21:30
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Συντροφικές Ψυχές της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.
Η εκπαίδευση ThetaΗealing για τις Συντροφικές Ψυχές αποτελεί το εργαλείο εκείνο που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές, και όχι μόνο πεποιθήσεις, που εμποδίζουν τους ανθρώπους να συναντήσουν την πιο συμβατή συντροφική ψυχή τους. Θα σας ανοίξει την πόρτα στην αληθινή αγάπη και το μέγιστο θεϊκό δυναμικό σας, αφού πρώτα απαλλαγείτε από τα μπλοκαρίσματα και τους φόβους σας για αυτά.
Η συντροφική ψυχή είναι ένα πρόσωπο, το οποίο γνωρίζετε από έναν άλλο τόπο και χρόνο. Σας ταιριάζει, σας υποστηρίζει και σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Η καρδιά σας θυμάται ενστικτωδώς αυτό το άτομο, που με τη μαγνητική του έλξη κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Μια συντροφική ψυχή είναι ιδιαίτερη και σας αξίζει να ενωθείτε με αυτό το πρόσωπο.
Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας δημιουργείτε εδώ και τώρα ένα νέο πρότυπο της πιο συμβατής συντροφικής ψυχής σας. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να καλέσετε την πιο συμβατή συντροφική ψυχή σας ή να μετατρέψετε το άτομο της υπάρχουσας σχέσης σας σε πιο συμβατό/συμβατή σύντροφο.
Μάθετε για τις σχέσεις, την αγάπη προς τον εαυτό, τις δίδυμες φλόγες και τις ψυχικές οικογένειες. Θα μελετήσουμε διάφορα σχετιζόμενα συστήματα πεποιθήσεων, θα μάθετε να εργάζεστε σε ζήτημα σχέσεων ως θεραπευτές, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές σε άντρες και γυναίκες.
Προ-απαιτούμενα: Η ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου, Προχωρημένου Επιπέδου και το Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.
Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στις Συντροφικές Ψυχές από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.
Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science. (Εκπαιδευτής σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020.
Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00π.μ. – 6:00μ.μ.
Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom.
Κόστος σεμιναρίου: 370€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και για εγγραφές καλέστε στο 6956548398 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.
Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!

 

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211