08
Ιανουάριος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο του Προχωρημένου Επιπέδου της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.

Στο Προχωρημένο Επίπεδο θα κατανοήσετε σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών και του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.

Θα μάθετε να ζείτε χωρίς απόρριψη, δυσαρέσκεια και ενοχή. Η επίλυση αυτών των περιοριστικών συναισθημάτων θα σας βοηθήσει στην πνευματική σας εξέλιξη και να συνδέεστε άμεσα με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.

Θα μάθετε να ακυρώνετε όρκους και δεσμεύσεις που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε, να καθαρίζεται ασυνείδητες μνήμες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, να στέλνετε αγάπη στο μωρό μέσα στη μήτρα, να θεραπεύετε την πληγωμένη ψυχή, να επικοινωνείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, με προγόνους και να διεξάγετε όλες αυτές τις τεχνικές σε ζώα, σε φυτά, σε αντικείμενα και χώρους.

Αυτό το επίπεδο είναι μια υπέροχη εμπειρία, καθώς οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θετικά συναισθήματα που ενσταλάσσονται από τους εκπαιδευτές, όπως το να γνωρίζουν πώς να ζουν στο εδώ και τώρα και να βιώνουν την αυτό-αποδοχή μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης.

Προ-απαιτούμενα: Ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια: 3 ημέρες

Θα λάβετε το ελληνικό βιβλίο ThetaHealing, το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του Βασικού Επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science (Εκπαιδευτής σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Παρασκευή 8 έως και Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00π.μ. – 6:00μ.μ.

Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom.

Κόστος σεμιναρίου: 370€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.thetahealinghellas.com.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 6956548398 (WhatsApp) ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!