11
Απρίλιος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο “Ρυθμός για το Ιδανικό Βάρος” της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.
Η εκπαίδευση RHYTHM της τεχνικής ThetaHealing® είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις που κληρονομούμε σχετικά με το βάρος και την απώλειά του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν αποδεσμεύεται εύκολα. Θα διδαχθείτε τρόπους για να αγαπήσετε τον εαυτό σας αρκετά, ώστε να απελευθερώσετε το περιττό βάρος μέσα από τις αλλαγές στις πεποιθήσεις σας.
Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο σας προσφέρει έναν οδηγό, όπου μέσα από 5 εύκολα βήματα θα απαλλαγείτε από το βάρος που σας περιορίζει. Θα κατανοήσετε σε βάθος πόσο όμορφοι είστε ήδη, αλλά και ότι αν επιθυμείτε να αλλάξετε, αυτό είναι εφικτό να γίνει με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο, μέσω μιας αλλαγής στη συνειδητότητά σας. Θα μάθετε ποια συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε στην αποδέσμευση του περιττού βάρους, καθώς επίσης πώς να ευλογείτε το σώμα σας και την τροφή σας.
Προ-απαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.
Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing Master & Certificate of Science
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Κυριακή 11 Απριλίου 2021
Ώρες σεμιναρίου: 10: 00π.μ. – 6:00μ.μ.
Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom
Θα λάβετε το βιβλίο στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το
Ινστιτούτο THInK.
Κόστος συμμετοχής: €100 (Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται το βιβλίο του σεμιναρίου και το κόστος αποστολής του εντός Ελλάδος).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και για εγγραφές καλέστε στο 6937 067 936 ή δηλώστε συμμετοχή στο joanna.bakratsa@gmail.com.
Σημαντική σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!