22
Οκτώβριος
09:00 — 17:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ο σκοπός του σεμιναρίου «Συνειδητότητα Πλούτου» είναι να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους ότι μπορούν να έχουν αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η ισορροπία είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της επιτυχίας και η διασφάλιση ότι την έχουμε κατανοήσει και αποκτήσει, αποτελεί προτεραιότητα σε αυτό το σεμινάριο. Η μοναδικότητα αυτού του σεμιναρίου είναι ότι θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και από έλλειψη ή συνειδητότητα έλλειψης σε οποιονδήποτε τομέα, να μετατραπεί σε Συνειδητότητα Πλούτου ή Αφθονίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μάθετε πώς να επιτρέψετε την περισσότερο ελεύθερη ροή χρημάτων στη ζωή σας, κάνοντας την εργασία που αγαπάτε και με την οποία είστε παθιασμένοι.

Αυτό το σεμινάριο δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα των ευρημάτων μου με πελάτες και μαθητές τα τελευταία 10 χρόνια. Έχω εργαστεί με περισσότερους από δέκα χιλιάδες πελάτες και έχω διδάξει εκατοντάδες σεμινάρια ThetaHealing σχεδόν κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, αντιμετωπίζοντας τα βασικά ζητήματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους να ζήσουν πραγματικά μια ικανοποιημένη, ευτυχισμένη και γεμάτη αφθονία ζωή. Πιστεύω ότι αυτό το σεμινάριο καλύπτει όλα τα σημαντικά ζητήματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους να δημιουργήσουν την πιο εκπληκτική ζωή, συμπληρώνοντας και ενισχύοντας όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια ThetaHealing.

Σε αυτό το σεμινάριο θα:

 • Αυξήστε την Πίστη, τη Σιγουριά και την Εμπιστοσύνη σας ότι είστε Μέρος Όλων Όσων Υπάρχουν. Η εμβάθυνση της πίστης σας επιτρέπει να λαμβάνετε θαύματα.
 • Αυξήστε την Πίστη, τη Σιγουριά και την Εμπιστοσύνη σας ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας.
 • Τροφοδοτήσετε στο έπακρο τη σύνδεσή σας με το Δημιουργό.
 • Αποκτήστε μια βαθύτερη κατανόηση της πνευματικής Φύσης των Χρημάτων και να μάθετε ότι τα χρήματα είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Ως εκ τούτου, τα χρήματα είναι ενέργεια και αντιπροσωπεύει την αξία που αποδίδουμε σε αυτά. Θα βελτιώσετε και θα αυξήσετε την αξία της σχέσης σας με τα χρήματα.
 • Καθαρίσετε πεποιθήσεις σχετικά με την ιστορία του χρήματος που σχετίζεται με τη χώρα σας (δηλαδή ιστορικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε όλη την ιστορία της χώρας σας μπορούν να επηρεάσουν την αντίληψή σας για χρήματα).
 • Απελευθερώστε ανησυχία, έλλειψη, μνησικακία και ενοχή γύρω από τα χρήματα.
 • Κατανοήστε πώς λειτουργεί ο υποσυνείδητος νους σας και γιατί έχετε αρνητικές συνήθειες που σας αυτο-σαμποτάρουν.
 • Αναγνωρίσετε και αλλάξτε αρνητικές συνήθειες του νου με θετικές, ενδυναμωτικές και επιτυχημένες συνήθειες.
 • Αποκτήστε μια βαθύτερη Κατανόηση της Κβαντικής Φυσικής και θα γνωρίζετε με Βεβαιότητα ότι δημιουργείτε την πραγματικότητά σας
 • Απελευθερωθείτε από την ψευδαίσθηση του χρόνου (αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας χωρίς τους περιορισμούς του χρόνου που υπάρχουν στο επίπεδο συλλογικού ασυνειδήτου).
 • Ανακαλύψτε και Προσδιορίστε το Σκοπό της Ζωής σας.
 • Ζήστε με πάθος.
 • Αναγνωρίσετε τις πραγματικές πιο σημαντικές αξίες σας, ώστε να ζείτε με μεγαλύτερη παραγωγικότητα και περισσότερη αρμονία.
 • Ορίσετε συγκεκριμένες και συνοπτικές προθέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας που ευθυγραμμίζονται με αυτό που εκτιμάτε περισσότερο.
 • Μάθετε τους υποκείμενους λόγους που σας παρακινούν σε δράση.
 • Ανακαλύψτε πώς να Ελευθερωθείτε και να Αποσυνδεθείτε από τις Προθέσεις σας, επιτρέποντάς τις να σας αποδώσουν καρπούς.
 • Μάθετε να είστε Εξαιρετικοί Δέκτες.
 • Αποκτήστε την ευγνωμοσύνη ΤΩΡΑ και μάθετε πόσο ισχυρή είναι η ευγνωμοσύνη στη δημιουργία της πιο ικανοποιητικής, ευτυχισμένης και γεμάτης αφθονίας ζωής.

Αυτό επιτυγχάνεται προσδιορίζοντας τον σκοπό της ζωής σας και έχοντας συγκεκριμένες ουσιαστικές προθέσεις σε συμφωνία με τις αξίες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα θέσουμε προθέσεις και στους 9 βασικούς τομείς της ζωής σας για να σας επιτρέψουμε να έχετε κατεύθυνση σε καθημερινή βάση και αυτό το σεμινάριο θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε τα βήματα δράσης που πρέπει να κάνετε για να επιτρέψετε τη λήψη των προθέσεων σας. Θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας αυτό το σεμινάριο. Δημιουργούμε συνεχώς την πραγματικότητά μας και αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει μια διαδικασία για να δημιουργείτε συνειδητά οτιδήποτε επιλέξετε.

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε από τον Μάρκ Άντονυ χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του ThetaHealing και αποτελεί από το 2014 ένα    εγκεκριμένο σεμινάριο επιλογής και θα διδαχθεί στα αγγλικά με επιλογή ελληνικής μετάφρασης.

Εκπαιδευτής: Μάρκ Άντονυ (Mark Antony)

Διάρκεια: 3 ημέρες

Προ-απαιτούμενα: Βασικό, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από το Ίδρυμα THInK.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: 22 – 24 Οκτωβρίου 2021

Ώρες σεμιναρίου: 9π.μ. – 5μ.μ. ώρα Ελλάδος

Τοποθεσία: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom

Κόστος σεμιναρίου: 500€ (350€ + 150€ προκαταβολή)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο thetacosmos@gmail.com και για να  λάβετε τους συνδέσμους της κάθε πληρωμής και την ύλη του σεμιναρίου.