07
Μάιος
15:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο του Βασικού Επιπέδου της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.

Το Βασικό Επίπεδο (Basic DNA) αποτελεί εισαγωγή στις τεχνικές του ThetaHealing. Η πρακτική εξάσκηση των τεχνικών σας επιτρέπει να αλλάξετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που διατηρούνται στον υποσυνείδητο νου στο βασικό, γενετικό, ιστορικό ή ψυχικό επίπεδο και δημιουργούν μπλοκαρίσματα σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

Όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά βιώνουν ένα άνοιγμα στην ανιδιοτελή αγάπη μέσα από την πηγή εκείνη που δημιούργησε το σύμπαν. Θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις δικές σας πεποιθήσεις και θα εξασκηθείτε στην αφαίρεσή τους και σε άλλα άτομα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορείτε να εντοπίσετε συστήματα πεποιθήσεων και να μάθετε πως να τα αντικαθιστάτε με αντίστοιχα θετικά.

Άλλα θέματα και ασκήσεις περιλαμβάνουν:
• Να μάθετε γιατί δημιουργούμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτά.
• Να έχετε διάκριση όταν εργάζεστε με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους.
• Να εισάγετε τεχνικές υλοποίησης στη ζωή σας.
• Να εξασκηθείτε στη μελλοντική ανάγνωση.
• Να εξισορροπείτε τη διάθεσή σας.
• Να μάθετε για τις συντροφικές ψυχές, τα πρόσγεια και τα ενεργειακά εμφυτεύματα.
• Να κατανοήσετε τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης.
• Να βιώσετε τη δύναμη της συνειδητής σύνδεσης με τη δημιουργική πηγή.

Το Βασικό Επίπεδο είναι το πρώτο σεμινάριο που σας πιστοποιεί ως θεραπευτές ThetaHealing. Το Βασικό Επίπεδο, το Προχωρημένο Επίπεδο και το Βαθύ Σκάψιμο είναι τα τρία εκείνα σεμινάρια που θα σας δώσουν τα βασικά εργαλεία για να ξεκινήσετε ως ThetaHealers.

Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία και δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο χάρισμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δέχεστε την ύπαρξη μιας Δημιουργικής Δύναμης μέσα σε όλα και σε όλους.

Θα λάβετε το ελληνικό βιβλίο ThetaHealing, το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του Βασικού Επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Master & Certificate of Science.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Παρασκευή 7 έως και Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Ώρες σεμιναρίου: Παρασκευή 3:00 μ.μ. – 9:30 μ.μ. και Σάββατο/Κυριακή 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom.

Κόστος σεμιναρίου: 300€ + ΦΠΑ

Για εγγραφές καλέστε μας στο σταθερό 210 66 41 211 ή στο κινητό 6937 067 936 (WhatsApp, Telegram) ή δηλώστε συμμετοχή στο joanna.bakratsa@gmail.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!