18
Αύγουστος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Η Αφθονία εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας και επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας. Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα μάθετε να χρησιμοποιείτε νέους τρόπους εύρεσης περιοριστικών πεποιθήσεων που σχετίζονται με την έλλειψη του πλούτου, της αγάπης, της εσωτερικής ισορροπίας, της πνευματικής ανάπτυξης ή οποιοδήποτε άλλου θέματος συνδέεται με την αφθονία.
Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ότι γίνεται πολύς λόγος για το νόμο της έλξης και πως αρκεί να κάνει κάποιος θετικές δηλώσεις σχετικά με αυτό που επιθυμεί, ώστε αυτό να υλοποιηθεί. Πολλοί είναι εκείνοι όμως, που ενώ κάνουν θετικές δηλώσεις, σκέφτονται θετικά και εστιάζουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό που επιθυμούν, βλέπουν ότι δεν υλοποιείται και απαξιώνουν τελικά τη δύναμη της θετικής σκέψης και των θετικών δηλώσεων. Αυτό όμως συμβαίνει απλά λόγω της ύπαρξης των περιοριστικών πεποιθήσεων που υπάρχουν στο υποσυνείδητο, καθώς και της έλλειψης συνδεόμενων συναισθημάτων.
Μέσα από μια εκτενή λίστα πεποιθήσεων θα ανακαλύψουμε μαζί τους δικούς σας συνειδητούς και υποσυνείδητους περιορισμούς. Θα ενσταλάξουμε συναισθήματα που ίσως δεν έχετε βιώσει μέχρι τώρα, αλλά σας απομακρύνουν από τη ζωή των ονείρων σας. Θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι με συμβουλές, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσουν να δομήσετε μια συνειδητότητα επικεντρωμένη και συντονισμένη με την αφθονία και να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα στη συμπαντική συγχρονικότητα, ώστε να υλοποιείτε τις βαθύτερες επιθυμίες και τα όνειρά σας.
Προ-απαιτούμενα: Η ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Εσύ και ο Δημιουργός της τεχνικής ThetaHealing.
Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στην Υλοποίηση και Αφθονία από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.
Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science.
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022.
Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00π.μ. – 6:00μ.μ.
Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom.
Κόστος σεμιναρίου: 300€
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thetahealinghellas.com.
Για εγγραφές καλέστε στο 6956 548 398 (WhatsApp, Viber) ή δηλώστε συμμετοχή στο joanna.bakratsa@gmail.com
Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!