26
Μάιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
220€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η εκπαίδευση ThetaΗealing για τις Αδερφές Ψυχές αποτελεί το εργαλείο εκείνο που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές, και όχι μόνο πεποιθήσεις, που εμποδίζουν τους ανθρώπους να συναντήσουν την πιο συμβατή αδελφή ψυχή τους. Θα σας ανοίξει την πόρτα στην αληθινή αγάπη και το μέγιστο θεϊκό δυναμικό σας, αφού πρώτα απαλλαγείτε από τα μπλοκαρίσματα και τους φόβους σας για αυτά.

Η αδελφή ψυχή είναι ένα πρόσωπο, το οποίο γνωρίζετε από έναν άλλο τόπο και χρόνο. Σας ταιριάζει, σας υποστηρίζει και σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Η καρδιά σας θυμάται ενστικτωδώς αυτό το άτομο, που με τη μαγνητική του έλξη κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Μια συντροφική αδελφή ψυχή είναι ιδιαίτερη και σας αξίζει να ενωθείτε με αυτό το πρόσωπο.

Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας δημιουργείτε εδώ και τώρα ένα νέο πρότυπο της πιο συμβατής συντροφικής ψυχής σας. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να καλέσετε την πιο συμβατή συντροφική ψυχή σας ή να μετατρέψετε το άτομο της υπάρχουσας σχέσης σας σε πιο συμβατό/ή σύντροφο.

Μάθετε για τις σχέσεις, την αγάπη προς τον εαυτό, τις δίδυμες φλόγες και τις ψυχικές οικογένειες. Θα μελετήσουμε διάφορα σχετιζόμενα συστήματα πεποιθήσεων, θα μάθετε να εργάζεστε σε ζήτημα σχέσεων ως θεραπευτές, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές σε άντρες και γυναίκες.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά

Διάρκεια: 2 ημέρες

Θα λάβετε το αντίστοιχο εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή της αντίστοιχης εκπαίδευσης από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαΐου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Διοργανωτής

ThetaHealing Hellas
Τηλέφωνο:
210 66 41 211
Email:
info@thetahealinghellas.com
Ιστοσελίδα:
www.thetahealinghellas.com