25
Ιανουάριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
1.000€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Από τις επιγνώσεις που απέκτησε η Βαϊάννα μέσα από περισσότερες από 40.000 διαισθητικές αναγνώσεις, δημιουργήθηκε για το παρόν σεμινάριο το βιβλίο ThetaHealing® Ασθένειες και Διαταραχές.

Στην εκπαίδευση αυτή οι σπουδαστές λαμβάνουν το βιβλίο Ασθένειες και Διαταραχές. Καθημερινά, για δύο εβδομάδες, ο εκπαιδευτής εργάζεται με τους σπουδαστές πάνω στα μπλοκαρίσματά τους ώστε να μπορούν εκείνοι να εργαστούν με διάφορες ασθένειες. Επίσης, ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τις ασθένειες, με ανάλυση στο σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό υπόβαθρο των ασθενειών.

Αυτό το σεμινάριο περιλαμβάνει την εξήγηση των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος, 100 τουλάχιστον ασθενειών, καθώς και βοτάνων και μεταλλικών στοιχείων. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται στον επαγγελματία εναλλακτικό θεραπευτή.

  • Ο Θεραπευτής ThetaHealing θα διδαχθεί μια σε βάθος κατανόηση των ασθενειών, μέσα από τη διαισθητική οπτική.
  • Ο Θεραπευτής ThetaHealing θα ανακαλύψει τα κρυμμένα συστήματα δικών του πεποιθήσεων για ασθένειες που μπορεί να επηρεάζουν την ικανότητά του/της να θεραπεύει συναισθηματική αστάθεια στον ίδιο και τους άλλους. Αυτό που πιστεύουμε μέσα μας εξακολουθεί να κάνει τη διαφορά.
  • Πως τα συναισθήματα, τα αισθήματα, οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα επηρεάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς μας και έχουν δραματικές επιπτώσεις στην ευημερία του σώματός μας.
  • Μάθετε τα προγράμματα, τα συστήματα πεποιθήσεων, τις διαισθητικές γνώσεις, τους τρόπους αντιμετώπισης και τα συμπληρώματα που η Βαϊάννα έχει διαπιστώσει ότι λειτουργούν σε ορισμένες ασθένειες και διαταραχές.

Με την ολοκλήρωση αυτής της εκπαίδευσης, ο θεραπευτής ThetaHealing βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του ThetaHealing Master.

Προαπαιτούμενα: η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της τεχνικής ThetaHealing®.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®)

Θα λάβετε το Βιβλίο ThetaHealing Ασθένειες και Διαταραχές και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 25 Ιανουαρίου έως και Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center στην Παιανία Αττικής. Οι ημέρες που θα έχουμε κενό είναι Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211.