17
Μάρτιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
300€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σε αυτήν την εκπαίδευση θα στραφούμε μέσα μας για να ανακαλύψουμε πεποιθήσεις που έχουμε αποδεχθεί από την οικογένεια στην οποία γεννηθήκαμε. Αφαιρώντας πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, ερχόμαστε πιο κοντά στο ποιοι είμαστε, προσφέροντας αναγνώριση και αποδοχή στον εαυτό μας, με σκοπό να ζήσουμε ελεύθερα. Με λίγα λόγια, αναπτύσσουμε τη δυνατότητα να αγαπήσουμε και να αποδεχθούμε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά, συνειδητοποιώντας ότι είμαστε όντα του φωτός.

Μέσα από την κατανόηση πεποιθήσεων και προγραμμάτων της οικογενείας και των προγόνων μας, διερευνούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να απελευθερωθούμε από διάφορες υποχρεώσεις και καθήκοντα, που δεν ήταν ποτέ δικά μας, διαμορφώνοντας μια νέα αίσθηση για την ταυτότητα και την κατεύθυνση που θέλουμε να έχει η ζωή μας βάσει των δικών μας αποκλειστικά στόχων και φιλοδοξιών.

Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να εφαρμοστεί μέσα από τα βασικά εργαλεία του ThetaHealing και μπορεί να αντιμετωπίσει μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την οικογένεια. Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία εισάγονται μια σειρά καινοτόμων ασκήσεων. Οι περιοχές στις οποίες θα εστιάσουμε περιλαμβάνουν την αφαίρεση μνησικακίας απέναντι στους γονείς, τον εντοπισμό ενεργειακών προτύπων στην οικογένεια, την αφαίρεση οικογενειακών θεμάτων και την επίγνωση της δικής μας πρόθεσης να γεννηθούμε στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Η εκπαίδευση αυτή ανήκει στα μαθήματα επιλογής του ThetaHealing και σχεδιάστηκε από τους Reiko και Daniel Samos.

Προαπαιτούμενα: Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο

Διάρκεια: 2 ημέρες

Κόστος συμμετοχής: 300 ευρώ

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com

Διοργανωτής

ThetaHealing Hellas
Τηλέφωνο:
210 66 41 211
Email:
info@thetahealinghellas.com
Ιστοσελίδα:
www.thetahealinghellas.com