11
Μάιος
10:00 — 18:00
Divani Caravel Hotel
Vasileos Alexandrou 2

Athens, 161 21
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το σεμινάριο «Συνειδητότητα Πλούτου» είναι ένα εγκεκριμένο σεμινάριο επιλογής του ThetaHealing®. Σχεδιάστηκε και διδάσκεται αποκλειστικά από τον Μάρκ Άντονυ χρησιμοποιώντας την τεχνική του ThetaHealing για να βοηθήσει του θεραπευτές να υιοθετήσουν μια νοοτροπία «Συνειδητότητας Πλούτου». Η νοοτροπία ενός ανθρώπου προσελκύει ή απωθεί τον πλούτο. Για πολλούς, ο πλούτος φαίνεται κάτι πολύ έξω από εμάς αλλά στην πραγματικότητα ο πλούτος είναι μια κατάσταση του νου την οποία μπορείτε να υιοθετήσετε συνειδητά όποτε το θελήσετε.

Το πρώτο βήμα προς την οικονομική αφθονία είναι να μεταβάλετε την εστίασή σας από την ανεπάρκεια και την έλλειψη στην απελευθέρωση των περιοριστικών νοητικών προτύπων, κανόνων και συνηθειών τα οποία μας κάνουν να προσελκύουμε τη φτώχεια και να παραμένουμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Όλος ο πλούτος που επιθυμούσατε βρίσκεται μέσα σας και όχι έξω από εσάς!

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξυψώσει τη συνειδητότητά μας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ThetaHealing ώστε να μπορέσουμε με φυσικό τρόπο να ευθυγραμμίσουμε τη δόνησή μας (άθροισμα όλων των σκέψεων, πεποιθήσεων, συμπεριφοράς και συναισθημάτων) με τους νόμους του σύμπαντος που θα δημιουργήσουν και θα διατηρήσουν τον πλούτο με τρόπους ωφέλιμους για όλους.

Μια νοοτροπία υγιούς πλουτισμού μπορεί να υιοθετηθεί από όλους και δεν περιορίζεται σε λίγους ανθρώπους ή σε ιδιαίτερα και ταλαντούχα άτομα της κοινωνίας μας. Στις αρχές του 1900 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, παρατηρήθηκε πως οι πιο πλούσιοι άνθρωποι χρειάστηκαν περίπου μια ολόκληρη ζωή να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα αλλά πλέον με την αλλαγή της ανθρώπινης συνειδητότητας, οι άνθρωποι μπορούν να υιοθετήσουν αυτή τη νοοτροπία και να αποκτήσουν χρήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο γενικός στόχος και η μοναδικότητα αυτού του σεμιναρίου είναι να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη νοοτροπία της φτώχειας σε αυτή του πλούτου όπου το χρήμα θα ρέει στη ζωή μας πιο εύκολα κάνοντας τη δουλειά που αγαπάμε.

Για να κατορθώσουμε μια νοοτροπία υγιούς πλουτισμού, 3 θεμελιώδεις ερωτήσεις θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου:

Ποιος είμαι;
Ποια είναι η ανώτερη αλήθεια για την ύπαρξή μας;
Ποιος είναι ο σκοπός μου εδώ;
Η ζωή είναι αντανάκλαση των εικόνων του μυαλού!
Το σεμινάριο σχεδιάστηκε από τον Μάρκ Άντονυ χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του ThetaHealing και αποτελεί από το 2014 ένα εγκεκριμένο σεμινάριο επιλογής.

Εκπαιδευτής: Μάρκ Άντονυ (Mark Antony)

Διάρκεια: 3 ημέρες (με επιλογή ελληνικής μετάφρασης)

Προ-απαιτούμενα: Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο ThetaHealing®

Κόστος παρακολούθησης: €480 (€350 + €130 προκαταβολή)

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211