22
Νοέμβριος
15:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
440€
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εάν έχεις αποφασίσει σοβαρά να οδηγήσεις τη ζωή σου στην επιτυχία, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για σένα. Θα σου προσφέρει εργαλεία και βιωματικές εμπειρίες για να βγεις από τη θέση του επιβάτη και να μπεις στη θέση του οδηγού της ζωής σου. Το «Παιχνίδι της Ζωής» είναι μια ακριβής, σε βάθος εκπαίδευση, που δίνει τη γνώση του «πώς να…» με ολοκαίνουργιες τεχνικές που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση, την ώθηση και την αποφασιστικότητά σου.

Έλα μαζί μας σε μια πραγματικά εμπνευσμένη εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Κουράστηκες να είσαι απλά επιβάτης στη δική σου ζωή; Μπες στη θέση του οδηγού και ανάλαβε εσύ να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Ανακάλυψε πως να κάνεις ένα άλμα πίστης από τη ζώνη άνεσής σου μέσα στη ζωή των ονείρων σου!!! Αυτή η εκπαίδευση θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τομείς όπως η εργασία, η αγάπη, οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα οικογενειακά συμβόλαια, η υγεία, η αφθονία και η αυτοεκτίμηση.

Η δημιουργία αυτού του σε βάθος εντατικού σεμιναρίου στηρίχθηκε σε πραγματικές περιπτώσεις επιτυχίας στη ζωή. Δίνει την ευκαιρία να αφαιρεθούν συγκεκριμένες περιοριστικές πεποιθήσεις και προγράμματα καθώς και ενσταλάξεις εκατοντάδων συναισθημάτων και γνώσης για μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή και την εργασία. Στόχος αυτού του τριημέρου είναι η ένωση πνευματικότητας και εργασίας. Θα μάθεις πώς να γίνεις οδηγός στο όχημα της ζωής σου, χωρίς να παραμένεις απλά ένας επιβάτης οδηγούμενος από άλλους σε κατευθύνσεις που δεν σε εξυπηρετούν.

Αυτή η εκπαίδευση σου διδάσκει πώς να παίξεις με μεγάλη επιτυχία το Παιχνίδι της Ζωής μέσα από:
• Εργασία με τις Πεποιθήσεις – Πρακτική Προσέγγιση
• Απελευθέρωση από τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους γονείς
• Απελευθέρωση από τραύματα
• Προσέλκυση αποδοχής από την κοινωνία
• Χειρισμό της πίεσης που ασκούν οι συνεργάτες – συνάδελφοί σου
• Απελευθέρωση από τον ανταγωνισμό
• Αποδοχή απεριόριστης αφθονίας
• Προετοιμασία για την επιτυχία
• Οραματισμό και Θεϊκή συγχρονικότητα
• Ομαδική υλοποίηση για να δεις και να νιώσεις το καινούριο σου μέλλον

Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση του Βασικού και Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science. (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Παρασκευή 22 έως και Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ώρες σεμιναρίου: Παρασκευή 15:00 – 21:30, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία.

Κόστος σεμιναρίου: 440€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Με τη χρήση κάρτας υπάρχει η δυνατότητα δόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211