21
Νοέμβριος
10:00 — 18:00
Divani Caravel Hotel
Vasileos Alexandrou 2

Athens, 161 21
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εάν νιώθετε μια εσωτερική ανάγκη να βοηθάτε τους άλλους και να τους αφυπνίζετε, αν η εξάπλωση της αγάπης και της χαράς σας κάνει ευτυχισμένους, εάν το να ασκείτε ή διδάσκετε ThetaHealingή οποιαδήποτε άλλη τεχνική θεραπείας γεμίζει την καρδιά σας με ζεστασιά και την ψυχή σας με ευτυχία, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε κάθε θεραπευτή ή εκπαιδευτή ThetaHealing, που πιστεύει ή νιώθει ότι η θεραπεία και το να βοηθάει τους ανθρώπους είναι ο σκοπός της ζωής του ή ένας από τους σκοπούς του και ότι η τεχνική ThetaHealingαποτελεί μέρος της θεϊκής του συγχρονικότητας.  

Αυτό το διήμερο σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει όλους τους θεραπευτές και εκπαιδευτές της τεχνικής ThetaHealing να ακολουθήσουν το μονοπάτι τους, να ζήσουν πλήρως τον σκοπό της ζωής τους και να επιτρέψουν την αφθονία και την επιτυχία στη ζωή τους.

Εμπνεύστηκα για αυτό το σεμινάριο από το ταξίδι μου, τους αγώνες και τις προκλήσεις που χρειάστηκε να ξεπεράσω για να μπορέσω να μπω στο μονοπάτι μου και να επιτρέψω τη Θεϊκή μου συγχρονικότητα να εργαστεί για εμένα και να μου φέρει την επιτυχία, την αφθονία και τη χαρά που υλοποιούσα.

Αρχικά, όταν πιστοποιήθηκα ως θεραπευτής και εκπαιδευτής, και συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η θεϊκή μου συγχρονικότητα, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Αντιμετώπισα προκλήσεις και μπλοκαρίσματα που με άφηναν χωρίς κίνητρο, με έκαναν να αμφιβάλλω αν αυτό ήταν το μονοπάτι μου και ότι μπορώ να πετύχω σε αυτό, με έκαναν να χάσω την εμπιστοσύνη μου. Επίσης, αγωνίστηκα πολύ για τη συνεχή ροή πελατών και μαθητών που έρχονταν στο δρόμο μου. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν έχω αυτό που χρειάζεται για να πετύχω στην αποστολή μου και ότι δεν πρέπει να ακολουθήσω την καρδιά μου.

Μόνον όταν κατάλαβα τι σημαίνει πραγματική ευθυγράμμιση και πώς να ευθυγραμμιστώ πραγματικά με το σκοπό μου, όλα μετατοπίστηκαν και η επιτυχία μου άρχισε να αυξάνεται.

Η Πραγματική Ευθυγράμμιση σημαίνει:

– κατανόηση του εαυτού σας και της ζωής σας και του ταξιδιού που σας οδηγεί στο θεϊκό σας μονοπάτι,

– συγχώρεση και αγάπη του εαυτού και γνωριμία με το θεϊκό εαυτό σας,

– η δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη θεϊκή σας ουσία και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας με αγάπη,

– ζώντας τη ζωή σας με άνευ όρων εμπιστοσύνη στον Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν,

– επανασύνδεση με τη Θεϊκή σας Πρόθεση και φθάνοντας σε ένα σημείο όπου το μόνο κίνητρο είναι η αγάπη και η χαρά,

– κατανόηση και υπενθύμιση της υπόσχεσης της ψυχής σας με την ψυχική σας οικογένεια,

– κατανόηση και γνώση των αρετών που χρειάζεστε για να λάμψετε στην αποστολή σας.

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να διευκολύνει όλους τους ThetaHealers να ακολουθήσουν το μονοπάτι τους, να τους καθοδηγήσει στο πώς να εργαστούν με τον εαυτό τους για να έχουν συνεχή επιτυχία και ανάπτυξη, να λάμψουν στην αποστολή της ζωής τους, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη τους ως θεραπευτές και να επιτύχουν πραγματική ευθυγράμμιση.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Προ-απαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Το σεμινάριο διδάσκεται στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση. Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτής: Ελίας Κανάκρι, ThetaHealing® Master& Certificate of Science.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 [Λόγω των κανονισμών COVID-19, οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν, όμως ο Ηλίας και εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ενθουσιασμένοι να φέρουμε αυτό το σεμινάριο στην Ελλάδα! Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μιλήσετε με τους διοργανωτές για τυχόν νέες ενημερώσεις!]

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Κόστος σεμιναρίου: 500€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!