24
Οκτώβριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€300
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας με το/τη σύντροφό σας επιτυχημένη! Αυτή η τάξη έχει σχεδιαστεί, για να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα μέσα στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να είστε βαθιά ενωμένοι μέσα στη διαδικασία της εξέλιξης και των δύο.

Απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη μέσα σε μια σχέση, όσο και σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια σχέση, μια σχέση οικειότητας, μια ομάδα που θα φτάσει το ύψιστο δυναμικό της! Το σεμινάριο Ανάπτυξε τις Σχέσεις σου, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια δυνατή σχέση και θα σας δείξει πως να την κρατάτε πάντα φρέσκια και καινούρια, δημιουργώντας μια ισχυρή βάση.

Θα μάθετε πως να κάνετε τη σχέση να δουλεύει για εσάς, πως να αγαπάτε πραγματικά ένα άλλο άτομο, αλλά και πως να επιτρέπετε στο/στη σύντροφό σας να σας αγαπάει, απελευθερώνοντας εμπόδια και μπλοκαρίσματα που έχουν περάσει σε εμάς από τους προγόνους μας.

Όταν αγαπήσουμε πραγματικά τον εαυτό μας, κάνουμε το επόμενο βήμα στη διαδικασία της εξέλιξής μας σαν άτομα! Θέλετε να γνωρίζετε πως να ζείτε χωρίς να φοβάστε την αγάπη; Χωρίς ενοχές μέσα στη σχέση σας; Πώς να λαμβάνετε αγάπη από το/τη σύντροφό σας; Ελάτε μαζί μας στο «Ανάπτυξε τις Σχέσεις σου: Εσύ και ο/η Σύντροφός σου»!!

Προ-απαιτούμενα: ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Κόστος σεμιναρίου: €300

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη ViannaStibalκαι το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealingHellasMeditationCenter, στην Παιανία Αττικής.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

ThetaHealing Hellas
Τηλέφωνο:
210 66 41 211
Email:
info@thetahealinghellas.com
Ιστοσελίδα:
www.thetahealinghellas.com