09
Δεκέμβριος
10:00 — 18:00

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό. Το βιβλίο ThetaHealing Disease & Disorder (Ασθένεια & Διαταραχή) δημιουργήθηκε το 2007 βασιζόμενο σε πάνω στις 47.000 διαισθητικές αναγνώσεις της Βαїάννας, με περισσότερες από 400 σελίδες καταγραφών για τις πιο κοινές ασθένειες που συναντώνται.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αυτό το βιβλίο. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες εργαζόμαστε πάνω στα μπλοκαρίσματα των διαφόρων ασθενειών. Αναλύουμε επίσης τις ασθένειες, με τις οποίες ασχοληθήκαμε σε προηγούμενο επίπεδο, ώστε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές, νοητικές και συναισθηματικές αιτίες και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά κάθε νόσου.

Αυτό το σεμινάριο ασχολείται με τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, τα διάφορα συστήματα του σώματος, πάνω από 100 ασθένειες και δυσλειτουργίες, καθώς και με συμπληρώματα διατροφής και μεταλλικά στοιχεία. Είναι μια εκπαίδευση για κάθε εναλλακτικό θεραπευτή.

Προσφέρει βαθιά και ξεκάθαρη κατανόηση των διαφόρων ασθενειών μέσα από την διαισθητική τους πτυχή:
– Θα εντοπίσετε όλα εκείνα τα κρυμμένα συστήματα πεποιθήσεων που σας αποτρέπουν από το να εργαστείτε με ασθένειες ή και να τις μετασχηματίσετε στον εαυτό σας και σε άλλους. Οι πεποιθήσεις που έχουμε είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.
– Μαθαίνουμε πως τα συναισθήματα, τα αισθήματα, οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας και πως μπορούμε να πετύχουμε δραματικές αλλαγές στο σώμα μας, ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο.
– Θα γνωρίσετε όλα εκείνα τα προγράμματα, τις πεποιθήσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων, καθώς και τις διαισθητικές γνώσεις, τα μέσα αποκατάστασης και τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία η Βαїάννα προτείνει ως χρήσιμα σε σχέση με ορισμένες ασθένειες και δυσλειτουργίες.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο και Διαισθητική Ανατομία της τεχνικής ThetaHealing®.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science(Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Διάρκεια: 10 ημέρες

Κόστος εκπαίδευσης: 1.240 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Θα λάβετε το βιβλίο ThetaHealing® Disease and Disorder και την αντίστοιχη πιστοποίηση θεραπευτή από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου έως και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (κενό θα έχουμε τις μέρες Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020).

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξητου σεμιναρίου!