09
Μάιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€1.000
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό. Το βιβλίο ThetaHealing Disease & Disorder (Ασθένεια & Διαταραχή) δημιουργήθηκε το 2007 βασιζόμενο σε πάνω στις 47.000 διαισθητικές αναγνώσεις της Βαїάννας, με περισσότερες από 400 σελίδες καταγραφών για τις πιο κοινές ασθένειες που συναντώνται.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αυτό το βιβλίο. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες εργαζόμαστε πάνω στα μπλοκαρίσματα των διαφόρων ασθενειών. Αναλύουμε επίσης τις ασθένειες, με τις οποίες ασχοληθήκαμε σε προηγούμενο επίπεδο, ώστε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές, νοητικές και συναισθηματικές αιτίες και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά κάθε νόσου.

Αυτό το σεμινάριο ασχολείται με τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, τα διάφορα συστήματα του σώματος, πάνω από 100 ασθένειες και δυσλειτουργίες, καθώς και με συμπληρώματα διατροφής και μεταλλικά στοιχεία. Είναι μια εκπαίδευση για κάθε εναλλακτικό θεραπευτή.

Προσφέρει βαθιά και ξεκάθαρη κατανόηση των διαφόρων ασθενειών μέσα από την διαισθητική τους πτυχή:
– Θα εντοπίσετε όλα εκείνα τα κρυμμένα συστήματα πεποιθήσεων που σας αποτρέπουν από το να εργαστείτε με ασθένειες ή και να τις μετασχηματίσετε στον εαυτό σας και σε άλλους. Οι πεποιθήσεις που έχουμε είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.
– Μαθαίνουμε πως τα συναισθήματα, τα αισθήματα, οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας και πως μπορούμε να πετύχουμε δραματικές αλλαγές στο σώμα μας, ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο.
– Θα γνωρίσετε όλα εκείνα τα προγράμματα, τις πεποιθήσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων, καθώς και τις διαισθητικές γνώσεις, τα μέσα αποκατάστασης και τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία η Βαїάννα προτείνει ως χρήσιμα σε σχέση με ορισμένες ασθένειες και δυσλειτουργίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε τις Ασθένειες και Διαταραχές είναι η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της τεχνικής ThetaHealing®.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Διάρκεια: 10 ημέρες

Κόστος εκπαίδευσης: 1.000 ευρώ

Θα λάβετε το βιβλίο ThetaHealing® Disease and Disorder στα αγγλικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση θεραπευτή από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 9 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, καθημερινά 10:00 – 18:00, με δύο ημέρες διάλειμμα στις 14 και 15 Μαΐου, στο ThetaCosmos Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική ή για να εγγραφείτε στο σεμινάριο καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211