11
Φεβρουάριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χρειάζεται να μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και την κοινότητα στην οποία ζούμε!

Το σεμινάριο Εσύ και το Στενό σου Περιβάλλον έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας, έχοντας τους σωστούς ανθρώπους γύρω σας, γνωρίζοντας ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος σας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξουμε, πως να αναγνωρίζετε το στενό σας περιβάλλον και πως να διακρίνετε σε ποιο επίπεδο εξέλιξης βρίσκονται οι άνθρωποι γύρω σας. Θα σας δείξουμε τα διάφορα επίπεδα του νου: το παιδικό επίπεδο, το γονεïκό επίπεδο και το επίπεδο των παππούδων.

Σαν θεραπευτές, αν περιβάλλεστε από ανθρώπους, που χρειάζονται διαρκώς ενθάρρυνση, σύντομα θα σας αποστραγγίσουν ενεργειακά. Γι΄αυτό το λόγο, μερικοί άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, θα πρέπει να είναι άτομα, που προσφέρουν σε εσάς.

Θα κάνετε ένα τεστ για να δείτε σε ποιο στάδιο νοητικής ανάπτυξης βρίσκεστε εσείς και μετά θα μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για πάτε στο σημείο που θέλετε να είστε.

Σας εξηγούμε γιατί το στενό σας περιβάλλον αλλάζει τόσο πολύ, γιατί αλλάζετε φίλους και τι είδους φίλους χρειάζεστε να σας περιβάλλουν, ώστε να γεμίζετε ενέργεια και να αισθάνεστε καλά,ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο.

Σας διδάσκουμε πως να εργάζεστε με την κάθε νοητική κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο θα κατανοείτε τους πελάτες και τους μαθητές σας, θα ξέρετε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και έτσι θα μπορείτε να τους βοηθήσετε να προχωρήσουν.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Το σεμινάριο αυτό είναι προ-απαιτούμενο για το DNA4!

Προ-απαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science. (Εκπαιδευτής σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου2020

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά10:00 –18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: Theta Cosmos Meditation Center στην Παιανία.

Κόστος σεμιναρίου: 372€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Για εγγραφές καλέστε μας στο210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!