27
Οκτώβριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€300
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χρειάζεται να μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και την κοινότητα στην οποία ζούμε!

Το σεμινάριο Εσύ και το Στενό σου Περιβάλλον έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας, έχοντας τους σωστούς ανθρώπους γύρω σας, γνωρίζοντας ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος σας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξουμε, πως να αναγνωρίζετε το στενό σας περιβάλλον και πως να διακρίνετε σε ποιο επίπεδο εξέλιξης βρίσκονται οι άνθρωποι γύρω σας. Θα σας δείξουμε τα διάφορα επίπεδα του νου: το παιδικό επίπεδο, το γονεïκό επίπεδο και το επίπεδο των παππούδων.

Σαν θεραπευτές, αν περιβάλλεστε από ανθρώπους, που χρειάζονται διαρκώς ενθάρρυνση, σύντομα θα σας αποστραγγίσουν ενεργειακά. Γι΄αυτό το λόγο, μερικοί άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, θα πρέπει να είναι άτομα, που προσφέρουν σε εσάς.

Θα κάνετε ένα τεστ για να δείτε σε ποιο στάδιο νοητικής ανάπτυξης βρίσκεστε εσείς και μετά θα μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για πάτε στο σημείο που θέλετε να είστε.

Σας εξηγούμε γιατί το στενό σας περιβάλλον  αλλάζει τόσο πολύ, γιατί αλλάζετε φίλους και τι είδους φίλους χρειάζεστε να σας περιβάλλουν, ώστε να γεμίζετε ενέργεια και να αισθάνεστε καλά, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο.

Σας διδάσκουμε πως να εργάζεστε με την κάθε νοητική κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο θα κατανοείτε τους πελάτες και τους μαθητές σας, θα ξέρετε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και έτσι θα μπορείτε να τους βοηθήσετε να προχωρήσουν.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Το σεμινάριο αυτό είναι προ-απαιτούμενο για το DNA4

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο

Εκπαιδευτής: ΠαναγιώτηςΜοναχός, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Κόστος συμμετοχής: €300

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

ThetaHealing Hellas
Τηλέφωνο:
210 66 41 211
Email:
info@thetahealinghellas.com
Ιστοσελίδα:
www.thetahealinghellas.com