23
Φεβρουάριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€300
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Αφθονία εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας και επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας. Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα μάθετε να χρησιμοποιείτε νέους τρόπους εύρεσης περιοριστικών πεποιθήσεων που σχετίζονται με την έλλειψη του πλούτου, της αγάπης, της εσωτερικής ισορροπίας, της πνευματικής ανάπτυξης ή οποιοδήποτε άλλου θέματος συνδέεται με την αφθονία.

Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ότι γίνεται πολύς λόγος για το νόμο της έλξης και πως αρκεί να κάνει κάποιος θετικές δηλώσεις σχετικά με αυτό που επιθυμεί, ώστε αυτό να υλοποιηθεί. Πολλοί είναι εκείνοι όμως, που ενώ κάνουν θετικές δηλώσεις, σκέφτονται θετικά και εστιάζουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό που επιθυμούν, βλέπουν ότι δεν υλοποιείται και απαξιώνουν τελικά τη δύναμη της θετικής σκέψης και των θετικών δηλώσεων. Αυτό όμως συμβαίνει απλά λόγω της ύπαρξης των περιοριστικών πεποιθήσεων που υπάρχουν στο ασυνείδητο, καθώς και της έλλειψης συνδεόμενων συναισθημάτων.

Μέσα από μια εκτενή λίστα πεποιθήσεων θα ανακαλύψουμε μαζί τους δικούς σας συνειδητούς και ασυνείδητους περιορισμούς. Θα ενσταλάξουμε συναισθήματα που ίσως δεν έχετε βιώσει μέχρι τώρα, αλλά σας απομακρύνουν από τη ζωή των ονείρων σας. Θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι με συμβουλές, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας και σας βοηθούν να δομήσετε μια συνειδητότητα επικεντρωμένη και συντονισμένη με την αφθονία και να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα στη συμπαντική συγχρονικότητα, ώστε να υλοποιείτε τις βαθύτερες επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Προαπαιτούμενα: Η ολοκλήρωση του Βασικού και Προχωρημένου Επιπέδου και το Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά

Θα λάβετε το cd ThetaHealing Abundance Meditation, το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στην Υλοποίηση και Αφθονία από τη Vianna Stibal και του Ιδρύματος THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία.

Κόστος σεμιναρίου: €300

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.thetahealinghellas.com.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211