28
Οκτώβριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Όταν είσαι σε ειρήνη με τον κόσμο, ο κόσμος μέσα σου είναι σε ειρήνη!

Η εκπαίδευση στις Παγκόσμιες Σχέσεις του ThetaHealing® εστιάζει σε συγκεκριμένους πολιτισμούς και πεποιθήσεις, προκειμένου να ενεργοποιήσει θέματα του παρόντος ή του παρελθόντος που σχετίζονται με φυλές, θρησκείες και ανθρώπους. Μόλις όλες αυτές οι πεποιθήσεις αναδυθούν, απελευθερώνονται κρυμμένα μίση και μνησικακία αιώνων, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν όλους τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς του κόσμου με πηγαία ανιδιοτελή αγάπη.

Σκοπός της εργασίας που πραγματοποιείται στο επίπεδο αυτό είναι να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας ρόλους, ώστε να αλληλεπιδράτε εύκολα και αβίαστα με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Θα αποκτήσετε πολύτιμη γνώση και σοφία σχετικά με τις σημερινές πολυπολιτισμικές κοινωνίες, με αποτέλεσμα να είστε πιο άνετοι στις κοινωνικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Παρακολουθώντας τις Παγκόσμιες Σχέσεις θα καθαρίσετε γενετικές και ιστορικές πεποιθήσεις που θα ξεδιαλύνουν εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, τις οποίες έχετε με τον εαυτό σας και με άλλους ανθρώπους γύρω σας.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα εργασθούμε με: προγονικές και ιστορικές πεποιθήσεις που κουβαλάμε σχετικά με άλλους λαούς, πολιτισμούς, άλλες χώρες και γλώσσες, μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου, πολιτιστικές και κοινωνικές πεποιθήσεις που έχουμε ενστερνιστεί ασυνείδητα κατά τη διάρκεια των αιώνων και που αφορούν φυλές, πολιτισμούς και θρησκείες, προγονικές πεποιθήσεις που έχουμε κληρονομήσει από την οικογένειά μας, κρυφές προκαταλήψεις και συγκρούσεις που πιθανότατα έχουν επηρεάσει ασυνείδητα τα βιώματά μας και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους σε διάφορες πτυχές της ζωής μας.

Επικεντρωνόμαστε στις χώρες του κόσμου, κάνοντας μια επισκόπηση των πεποιθήσεων και των παραδόσεων τους. Μέσα από Εργασία με τις Πεποιθήσεις, εντοπίζονται και αφαιρούνται αρνητικά συναισθήματα και προγράμματα που αφορούν σε άλλους πολιτισμούς και ομάδες ανθρώπων ανά τον κόσμο. Εστιάζουμε στις θρησκείες του κόσμου, στις πεποιθήσεις τους και την αποδοχή τους μέσα από ανιδιοτελή αγάπη.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό / Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια: 5 ημέρες

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση θεραπευτή από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science(Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Κόστος εκπαίδευσης: 745 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου – Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!