10
Οκτώβριος
10:00 — 18:00
Μεγαλοχώρι Σαντορίνης
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Η Γη προσπαθεί συνεχώς να επικοινωνήσει μαζί μας, εμείς όμως την ακούμε;
Το σεμινάριο “Εσύ και η Γη” μας διδάσκει πως να επικοινωνούμε με τη Γη και ότι η Γη πάντα επικοινωνεί μαζί μας.
Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ότι υπάρχει μια ενέργεια που κινείται συνεχώς ανάμεσα στη Γη και εμάς, καθώς και να εργάζεστε με τη Γη για να αλλάξετε πράγματα που πραγματικά χρειάζεται να αλλάξουν τώρα.
Τέλος, θα αντιληφθείτε την αμφίπλευρη επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και τη Γη και θα συνδεθείτε με αυτή την ενέργεια μέσα από την αγάπη για να κάνετε τη διαφορά στη ζωή σας.
Διάρκεια: 2 ημέρες
Το σεμινάριο αυτό είναι προ-απαιτούμενο για το DNA4!
Προ-απαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.
Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ινστιτούτο THInK.
Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science και Φωτεινή Μπουνταλάκη, ThetaHealing® Instructor
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020
Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00
Τοποθεσία σεμιναρίου: Μεγαλοχώρι Σαντορίνης.
Κόστος σεμιναρίου: 370€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Σημαντική σημείωση: Προσφέρονται προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου σε παραδοσιακές βίλες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική ή για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 7 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!