11
Ιούλιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελάτε για ένα ανανεωτικό Σαββατοκύριακο με το/τη σύντροφό σας και απαλλαγείτε από όλους εκείνους τους περιορισμούς και τα μπλοκαρίσματα που στέκονται εμπόδιο στη σχέση των ονείρων σας. Έχουμε ειδικές τιμές για τη διαμονή όσων θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο οι οποίες ισχύουν και για τους συντρόφους τους.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας με το/τη σύντροφό σας επιτυχημένη! Αυτή η τάξη έχει σχεδιαστεί, για να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα μέσα στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να είστε βαθιά ενωμένοι μέσα στη διαδικασία της εξέλιξης και των δύο.

Απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη μέσα σε μια σχέση, όσο και σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια σχέση, μια σχέση οικειότητας, μια ομάδα που θα φτάσει το ύψιστο δυναμικό της! Το σεμινάριο Ανάπτυξε τις Σχέσεις σου, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια δυνατή σχέση και θα σας δείξει πως να την κρατάτε πάντα φρέσκια και καινούρια, δημιουργώντας μια ισχυρή βάση.

Θα μάθετε πως να κάνετε τη σχέση να δουλεύει για εσάς, πως να αγαπάτε πραγματικά ένα άλλο άτομο, αλλά και πως να επιτρέπετε στο/στη σύντροφό σας να σας αγαπάει, απελευθερώνοντας εμπόδια και μπλοκαρίσματα που έχουν περάσει σε εμάς από τους προγόνους μας.

Όταν αγαπήσουμε πραγματικά τον εαυτό μας, κάνουμε το επόμενο βήμα στη διαδικασία της εξέλιξής μας σαν άτομα! Θέλετε να γνωρίζετε πως να ζείτε χωρίς να φοβάστε την αγάπη; Χωρίς ενοχές μέσα στη σχέση σας; Πώς να λαμβάνετε αγάπη από το/τη σύντροφό σας;

Προ-απαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουλίου 2020,

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: Μεγαλοχώρι Σαντορίνης (Έχουμε ειδικές τιμές-έκπληξη για τη διαμονή σας στο Μεγαλοχώρι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες).

Κόστος σεμιναρίου: 370€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 7 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!