04
Δεκέμβριος
10:00 — 18:00
Somanous by Anastasia
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing. Κατανοώντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, η Βαϊάννα συνειδητοποίησε ότι ήταν εφικτό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτήν τη ζωή, καθώς και είδε ξεκάθαρα για ποιο λόγο δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Η εκπαίδευση στα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η κβαντική μηχανική της μεταφυσικής. Κατά τη διάρκειά της, θα κάνετε ένα ταξίδι που οδηγεί πέρα από το σύμπαν και προσφέρει την αντίληψη, πως όταν ο νους βρίσκεται σε κατάσταση θήτα, με τη δύναμή της σκέψης είναι εφικτό να πάτε πέρα από την ταχύτητα του φωτός, ώστε να συνδεθείτε με τη θεϊκή ενέργεια, προτού εκείνη καν αποκτήσει οποιαδήποτε μορφή μέσα στο σύμπαν.

Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση Βασικού, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Διαισθητική Ανατομία της τεχνικής. Ή εναλλακτικά μετά από ολοκλήρωση Βασικού, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Βασικό, Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτή.

Διάρκεια: 5 ημέρες

Κόστος σεμιναρίου: €800 (συν Φ.Π.Α.).

Στο σεμινάριο θα λάβετε το ελληνικό βιβλίο και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Vianna Stibalκαι το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου2019, καθημερινά 10:00 –18:00, στο Somanous by Anastasia στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.