15
Μάρτιος
10:00 — 18:00
Somanous by Anastasia
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
€300
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σε αυτό το σεμινάριο θα κατανοήσετε βαθιά τον θεϊκό εαυτό σας και το υποσυνείδητο που σας βοηθάει να επιβιώσετε. Θα μάθετε τη διαφορά ανάμεσα στη φωνή του Δημιουργού και τη φωνή του Εγώ σας!

Επίσης θα μάθετε να διακρίνετε ανάμεσα στην πραγματική αλήθεια και την «αλήθεια» που προέρχεται από το φόβο. Μέσα στην τάξη θα γνωρίσετε πραγματικά το εαυτό σας, καθώς και τι σας κινητοποιεί. Θα μάθετε να αναγνωρίζετε την πραγματική διαίσθηση και τη διαφορά της από τη «διαίσθηση» που προκύπτει από τις επιθυμίες σας και από αυτά που εσείς θέλετε να συμβούν!

Προαπαιτούμενα: ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science (Εκπαιδευτής σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο Somanous by Anastasia, Χάλκης 3 & Μαρίνου Αντύπα, Τ.Κ. 55134 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310 – 477530.

Κόστος σεμιναρίου: €300 (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

Somanous by Anastasia