06
Απρίλιος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos
Peania

Athens, 19002
€220
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η εκπαίδευση ThetaΗealing για τις Συντροφικές Ψυχές αποτελεί το εργαλείο εκείνο που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές, και όχι μόνο πεποιθήσεις, που εμποδίζουν τους ανθρώπους να συναντήσουν την πιο συμβατή συντροφική ψυχή τους. Θα σας ανοίξει την πόρτα στην αληθινή αγάπη και το μέγιστο θεϊκό δυναμικό σας, αφού πρώτα απαλλαγείτε από τα μπλοκαρίσματα και τους φόβους σας για αυτά.

Η συντροφική ψυχή είναι ένα πρόσωπο, το οποίο γνωρίζετε από έναν άλλο τόπο και χρόνο. Σας ταιριάζει, σας υποστηρίζει και σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Η καρδιά σας θυμάται ενστικτωδώς αυτό το άτομο, που με τη μαγνητική του έλξη κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Μια συντροφική ψυχή είναι ιδιαίτερη και σας αξίζει να ενωθείτε με αυτό το πρόσωπο.

Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας δημιουργείτε εδώ και τώρα ένα νέο πρότυπο της πιο συμβατής συντροφικής ψυχής σας. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να καλέσετε την πιο συμβατή συντροφική ψυχή σας ή να μετατρέψετε το άτομο της υπάρχουσας σχέσης σας σε πιο συμβατό/συμβατή σύντροφο.

Μάθετε για τις σχέσεις, την αγάπη προς τον εαυτό, τις δίδυμες φλόγες και τις ψυχικές οικογένειες. Θα μελετήσουμε διάφορα σχετιζόμενα συστήματα πεποιθήσεων, θα μάθετε να εργάζεστε σε ζήτημα σχέσεων ως θεραπευτές, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές σε άντρες και γυναίκες.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing Master & Certificate of Science

Θα λάβετε το βιβλίο στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Κόστος συμμετοχής: €220

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, καθημερινά 10:00 – 18:00, στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, στην Παιανία Αττικής.

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!