23
Οκτώβριος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
[Σημαντική σημείωση: Σύμφωνα με τα παρόντα δεδομένα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μας με μέγιστη συμμετοχή 8 ατόμων. Σε περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα το σεμινάριο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom].
Το Βασικό Επίπεδο (Basic DNA) αποτελεί εισαγωγή στις τεχνικές του ThetaHealing.
Η πρακτική εξάσκηση των τεχνικών σας επιτρέπουν να αλλάξετε τα περιοριστικά πρότυπα ζωής που διατηρούνται από βασικές, γενετικές, ιστορικές και πεποιθήσεις που κουβαλάμε σε ψυχικό επίπεδο. Κάποιες από αυτές έχουν δημιουργηθεί από εμάς, ενώ κάποιες άλλες μας έχουν επιβληθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Στο ThetaHealing πιστεύουμε επίσης ότι κληρονομούμε πεποιθήσεις και συναισθήματα από τους προγόνους μας (αυτό που αποκαλούμε γενετικό επίπεδο).
Οι συμμετέχοντες βιώνουν ένα άνοιγμα στην Ανιδιοτελή Αγάπη τη Δημιουργική Πηγή. Το σεμινάριο εστιάζει στην εξάσκηση τεχνικών, οι οποίες μας επιτρέπουν να αλλάξουμε μοτίβα ζωής που συγκρατούνται από τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν μας είναι καν συνειδητές.
Ο σπουδαστής θα μάθει να αναγνωρίζει τις δικές του πεποιθήσεις και θα εξασκηθεί στην αφαίρεσή τους και σε άλλα άτομα. Η εξάσκηση αυτή μπορεί να αποκαλύψει πολύ γρήγορα συστήματα πεποιθήσεων, δείχνοντας στο σώμα πως να αντικαθιστά περιοριστικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα με αντίστοιχα θετικά.
Άλλα θέματα και ασκήσεις περιλαμβάνουν:
• Να μάθεις γιατί δημιουργούμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτά.
• Να έχεις διάκριση όταν εργάζεσαι με οδηγούς και φύλακες αγγέλους.
• Εισαγωγή της υλοποίησης στη ζωή σου.
• Μελλοντική ανάγνωση.
• Εξισορρόπηση της διάθεσής σου.
• Αδελφές ψυχές, πρόσγεια και εμφυτεύματα.
• Τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης.
• Η Δύναμη της Σύνδεσης με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.
Το Βασικό Επίπεδο είναι το πρώτο σεμινάριο που σας πιστοποιεί ως θεραπευτές ThetaHealing. Το Βασικό και το Προχωρημένο Επίπεδο DNA είναι τα δύο κύρια σεμινάρια που θα σας δώσουν τα βασικά εργαλεία για να ξεκινήσετε ως ThetaHealers.
Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία και δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο χάρισμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δέχεστε την ύπαρξη μιας Δημιουργικής Δύναμης μέσα σε όλα και σε όλους.
Θα λάβετε το ελληνικό βιβλίο ThetaHealing, το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του Βασικού Επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.
Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®).
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00
Τοποθεσία σεμιναρίου: ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία
Κόστος σεμιναρίου: €370 (στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.
Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!