22
Μάιος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Εσύ και ο Δημιουργός της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.

Σε αυτό το σεμινάριο θα κατανοήσετε βαθιά τον θεϊκό εαυτό σας και το υποσυνείδητο που σας βοηθάει να επιβιώσετε. Θα μάθετε τη διαφορά ανάμεσα στη φωνή του Δημιουργού και τη φωνή του Εγώ σας!

Επίσης θα μάθετε να διακρίνετε ανάμεσα στην πραγματική αλήθεια και την «αλήθεια» που προέρχεται από το φόβο. Μέσα στην τάξη θα γνωρίσετε πραγματικά το εαυτό σας, καθώς και τι σας κινητοποιεί. Θα μάθετε να αναγνωρίζετε την πραγματική διαίσθηση και τη διαφορά της από τη «διαίσθηση» που προκύπτει από τις επιθυμίες σας και από αυτά που εσείς θέλετε να συμβούν!

Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Master & Certificate of Science.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom

Κόστος σεμιναρίου: 300€ + Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!