17
Απρίλιος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.

Χρειάζεται να μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και την κοινότητα στην οποία ζούμε!

Το σεμινάριο Εσύ και ο Στενός σου Κύκλος έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας, έχοντας τους σωστούς ανθρώπους γύρω σας, γνωρίζοντας ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος σας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξουμε πως να αναγνωρίζετε το στενό σας περιβάλλον και πως να διακρίνετε σε ποιο επίπεδο εξέλιξης βρίσκονται οι άνθρωποι γύρω σας. Θα σας δείξουμε τα διάφορα επίπεδα του νου: του παιδιού, το ενήλικα και του σοφού.

Σαν θεραπευτές, αν περιβάλλεστε από ανθρώπους, που χρειάζονται διαρκώς ενθάρρυνση, σύντομα θα σας αποστραγγίσουν ενεργειακά. Για αυτό το λόγο, μερικοί άνθρωποι του στενού σας κύκλου, θα πρέπει να είναι άτομα που προσφέρουν σε εσάς.

Θα κάνετε ένα τεστ για να δείτε σε ποιο στάδιο νοητικής ανάπτυξης βρίσκεστε εσείς και μετά θα μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για πάτε στο σημείο που θέλετε να είστε.

Σας εξηγούμε γιατί ο στενός σας κύκλος αλλάζει τόσο πολύ, γιατί αλλάζετε φίλους και τι είδους φίλους χρειάζεστε να σας περιβάλλουν, ώστε να γεμίζετε ενέργεια και να αισθάνεστε καλά, για να μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο.

Σας διδάσκουμε πως να εργάζεστε με την κάθε νοητική κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο θα κατανοείτε τους πελάτες και τους μαθητές σας, θα ξέρετε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και έτσι θα μπορείτε να τους βοηθήσετε να προχωρήσουν.

Διάρκεια: 2 ημέρες

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί προ-απαιτούμενο για το DNA4!

Προ-απαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτής: Παναγιώτης Μοναχός, ThetaHealing® Master & Certificate of Science.

Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 π.μ. –18:00 μ.μ.

Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom.

Κόστος σεμιναρίου: 300€ + Φ.Π.Α.

Για να εγγραφείτε καλέστε μας στο 6956 548 398 (WhatsApp) ή δηλώστε συμμετοχή στο panmonachos@gmail.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 3 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

Διοργανωτής

ThetaCosmos
Τηλέφωνο:
+30 210 66 41 211