27
Μάιος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Παγκόσμιες Σχέσεις της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.
Η εκπαίδευση στις Παγκόσμιες Σχέσεις του ThetaHealing® εστιάζει σε συγκεκριμένους πολιτισμούς και πεποιθήσεις, προκειμένου να ενεργοποιήσει θέματα του παρόντος ή του παρελθόντος που σχετίζονται με φυλές, θρησκείες και ανθρώπους.
Μόλις όλες αυτές οι πεποιθήσεις αναδυθούν, απελευθερώνονται κρυμμένα μίση και μνησικακία αιώνων, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν όλους τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς του κόσμου με πηγαία ανιδιοτελή αγάπη.
Σκοπός της εργασίας που πραγματοποιείται στο επίπεδο αυτό είναι να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας ρόλους, ώστε να αλληλεπιδράτε εύκολα και αβίαστα με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.
Θα αποκτήσετε πολύτιμη γνώση και σοφία σχετικά με τις σημερινές πολυπολιτισμικές κοινωνίες, με αποτέλεσμα να είστε πιο άνετοι στις κοινωνικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Παρακολουθώντας τις Παγκόσμιες Σχέσεις θα καθαρίσετε γενετικές και ιστορικές πεποιθήσεις που θα ξεδιαλύνουν εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, τις οποίες έχετε με τον εαυτό σας και με άλλους ανθρώπους γύρω σας.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα εργασθούμε με: προγονικές και ιστορικές πεποιθήσεις που κουβαλάμε σχετικά με άλλους λαούς, πολιτισμούς, άλλες χώρες και γλώσσες, μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου, πολιτιστικές και κοινωνικές πεποιθήσεις που έχουμε ενστερνιστεί ασυνείδητα κατά τη διάρκεια των αιώνων και που αφορούν φυλές, πολιτισμούς και θρησκείες, προγονικές πεποιθήσεις που έχουμε κληρονομήσει από την οικογένειά μας, κρυφές προκαταλήψεις και συγκρούσεις που πιθανότατα έχουν επηρεάσει ασυνείδητα τα βιώματά μας και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους σε διάφορες πτυχές της ζωής μας.
Επικεντρωνόμαστε στις χώρες του κόσμου, κάνοντας μια επισκόπηση των πεποιθήσεων και των παραδόσεων τους. Μέσα από Εργασία με τις Πεποιθήσεις, εντοπίζονται και αφαιρούνται αρνητικά συναισθήματα και προγράμματα που αφορούν σε άλλους πολιτισμούς και ομάδες ανθρώπων ανά τον κόσμο. Εστιάζουμε στις θρησκείες του κόσμου, στις πεποιθήσεις τους και την αποδοχή τους μέσα από ανιδιοτελή αγάπη.
Προ-απαιτούμενα: Η ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου, Προχωρημένου Επιπέδου και το Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.
Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στις Παγκόσμιες Σχέσεις από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.
Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Master & Certificate of Science.
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Πέμπτη 27 Μαΐου έως και Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.
Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom.
Κόστος σεμιναρίου: 600€ + Φ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική ή για να εγγραφείτε μπορείτε να καλέσετε στο +30 6937 067 936 (WhatsApp, Telegram) ή δηλώστε συμμετοχή στο joanna.bakratsa@gmail.com.
Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!