05
Ιούνιος
10:00 — 18:00
Zoom
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο “Βαθύ Σκάψιμο” της τεχνικής ThetaHealing® ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Zoom! Με την παρούσα εκπαίδευση θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση από το Ινστιτούτο THInK® και έχει την ίδια ισχύ με ένα σεμινάριο που γίνεται από κοντά.
Η εκπαίδευση αυτή διδάσκει τη βαθιά κατανόηση της χρήσης του «σκαψίματος» στο ThetaHealing, για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων σε εσάς τους ίδιους και τους πελάτες σας. Το γνωστό «Σκάψιμο» ή αλλιώς «Εργασία με τις Πεποιθήσεις», αποτελεί το βασικότερο θεραπευτικό εργαλείο στο ThetaHealing®.
Ακριβώς επειδή πολλοί θεραπευτές έχουν μπλοκαρίσματα που τους εμποδίζουν από το να είναι όσο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν ή απλά δεν αντιλαμβάνονται επακριβώς πώς να χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο, είναι μια ιδιαίτερα ενδεδειγμένη εκπαίδευση μετά από την ολοκλήρωση του Βασικού και του Προχωρημένου Επιπέδου.
Αν νιώθετε έτοιμοι να αποδεσμεύσετε όλα όσα σας εμποδίζουν από την αποτελεσματική χρήση της εργασίας με τις πεποιθήσεις, να βιώσετε καθημερινά «θαύματα» σε εσάς και τους πελάτες σας, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι ιδανική για εσάς.
Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο της τεχνικής ThetaHealing.
Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.
Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Master & Certificate of Science.
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021
Ώρες σεμιναρίου: 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.
Τοποθεσία σεμιναρίου: Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom
Κόστος σεμιναρίου: 300€ + Φ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και για να εγγραφείτε μπορείτε να καλέστε στο 6937067936 ή να δηλώστε απευθείας συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.
Σημαντική σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται εγκαίρως για να σας στείλουμε την απαραίτητη ύλη και για να σας ενημερώσουμε βήμα – βήμα για τη διαδικτυακή διαδικασία!