04
Αύγουστος
10:00 — 18:00
ThetaCosmos Meditation Center
Dim. Chounta 12

Peania, Athens, Αττικής 19002 Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Διαισθητική Ανατομία της τεχνικής ThetaHealing®  ζωντανά στο χώρο μας, όπου ακολουθούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής. Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν δια ζώσης είναι απαραίτητο να κάνουν self test 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Η εκπαίδευση αυτή προσφέρει θεαματική αλλαγή και πραγματική μεταμόρφωση στο άτομο. Μας βοηθά στην εμβάθυνση και διεύρυνση των υπέροχων τεχνικών του ThetaHealing. Το σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας είναι ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης που οδηγεί τους θεραπευτές του ThetaHealing® μέσα στο σώμα, επιτρέποντάς τους να ερευνήσουν διαισθητικά και αναλυτικά τα όργανα και τα συστήματά του.
 
Οι μαθητές θα ανακαλύψουν τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που είναι εγγενείς στο σώμα. Το παρόν σεμινάριο προσφέρει θεραπεία στα συστήματα του σώματος μέσα από την απελευθέρωση της ενέργειας συσσωρευμένων συναισθημάτων. Μετά από αυτό εξερευνούμε τις πεποιθήσεις που συνδέονται με το κάθε σύστημα και πως αυτές σχετίζονται με την σωματική «α-σθένεια». Οι συμμετέχοντες έχουν άφθονο χρόνο για αυτοθεραπεία και εργασία με άλλα άτομα της ομάδας, καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιοριστικές πεποιθήσεις.
 
Η Διαισθητική Ανατομία θα σας διδάξει πώς να εντοπίζετε και να θεραπεύετε κάθε όργανο, καθαρίζοντας συναισθήματα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό. Για παράδειγμα, καθώς θεραπεύετε τα οστά σας, καθαρίζετε πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να είστε δυνατοί και υποστηριγμένοι. Καθώς θεραπεύετε το πεπτικό σύστημα και αυτό των γεννητικών οργάνων, απελευθερώνετε βαθιά τραύματα ή κακοποίηση που πιθανότατα να σας κρατάνε στάσιμους. Καθώς θεραπεύετε το νευρικό σας σύστημα, καθαρίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μιλάτε δυνατά, να ακούγεστε καθαρά και όσα λέτε να γίνονται κατανοητά. Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους τους σοβαρούς θεραπευτές του ThetaHealing®, οι οποίοι επιθυμούν να εξελίξουν τις ικανότητές τους στην ανίχνευση και τη θεραπεία του φυσικού σώματος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ThetaHealing®. Προσφέρει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη σωματική ανατομία μέσω καθημερινής προβολής οπτικοακουστικού υλικού.
 
Στο σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας ο εκπαιδευόμενος:
• Θα διδαχτεί τη μαγεία του ανθρώπινου σώματος.
• Θα διδαχτεί ασθένειες και διαταραχές που συνδέονται με συγκεκριμένα συναισθήματα.
• Θα συνειδητοποιήσει, πως τα συναισθήματα αποτελούν ένδειξη ότι το σώμα βρίσκεται εκτός ισορροπίας.
• Θα ανακαλύψει νέα προγράμματα συναισθημάτων και νέες πεποιθήσεις που συνδέονται με κάθε σύστημα του σώματος.
• Θα μάθει να αντιλαμβάνεται πόσο χώρο δεσμεύουν τα αρνητικά συναισθήματα.
• Θα γνωρίσει με ποιες συγκεκριμένες πεποιθήσεις συνδέονται οι ασθένειες.
• Θα εξασκηθεί στην διαισθητική ανίχνευση του σώματος.
• Θα μάθει να τιμάει την ελεύθερη βούληση του θεραπευόμενου.
 
Όσο περισσότερο καθαρίζει ο θεραπευτής, τόσο πιο εύκολα εργάζεται με τον εαυτό του και με άλλα άτομα. Σε κάθε σύστημα ο καθένας θα συναντήσει συναισθήματα, προκλήσεις και θέματα που κουβαλάει για καιρό. Αυτή η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί από το Δημιουργό για να περιποιηθεί το θεραπευτή. Οι φιλίες που δημιουργούνται σε αυτήν μπορεί να είναι παντοτινές και στο τέλος της τρίτης εβδομάδας η ζωή σας θα έχει μετασχηματιστεί εντελώς!!!
 
Οι πεποιθήσεις που έχουμε στα τέσσερα επίπεδα συνδέονται και με κάποια προγράμματα που είναι αποθηκευμένα σε συγκεκριμένα όργανα του σώματός μας. Σε αυτήν την εκπαίδευση θα ασχοληθούμε καθημερινά, εκτενώς και εντατικά με κάθε σύστημα ή όργανο του σώματος. Θα αναπτύξουμε τη θεωρία του κάθε συστήματος ή οργάνου και στη συνέχεια θα εργαστούμε σε ζευγάρια πάνω στην πρακτική εξάσκηση αυτών.
 
Αυτό το σεμινάριο θα σας ταξιδέψει βαθιά μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Θα επεξεργαστούμε βαθιές πεποιθήσεις και προγράμματα και θα εξαλείψουμε συσσωρευμένα συναισθήματα. Επίσης θα αναλύσουμε τη σύνδεση μεταξύ των προγραμμάτων στα διάφορα όργανα και τα συστήματα του σώματος με τις αντίστοιχες ασθένειες.
 
Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση στο Βασικό & Προχωρημένο Επίπεδο και στο Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.
 
Διάρκεια: 15 ημέρες (μετά από κάθε 5 ημέρες ακολουθούν 2 ημέρες κενό)
 
Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science (Εκπαιδευτές σε όλα τα επίπεδα της τεχνικής του ThetaHealing®)
 
Ημερομηνίες σεμιναρίου: Τετάρτη 4 Αυγούστου – Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 (οι ημέρες που θα έχουμε κενό είναι Δευτέρες και Τρίτες 9, 10 Αυγούστου και 16, 17 Αυγούστου 2021).
Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00.
Τοποθεσία σεμιναρίου: ThetaCosmos Meditation Center στην Παιανία Αττικής.

Κόστος σεμιναρίου: €1.450

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών Διαισθητικής Ανατομίας ThetaHealing, έναν άτλαντα του ανθρώπινου σώματος και πιστοποίηση θεραπευτή Διαισθητικής Ανατομίας από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.