12
Ιούνιος
10:00 — 18:00
Μεγαλοχώρι Σαντορίνης
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing. Κατανοώντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, η Βαϊάννα συνειδητοποίησε ότι ήταν εφικτό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτήν τη ζωή, καθώς και είδε ξεκάθαρα για ποιο λόγο δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Η εκπαίδευση στα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η κβαντική μηχανική της μεταφυσικής. Κατά τη διάρκειά της, θα κάνετε ένα ταξίδι που οδηγεί πέρα από το σύμπαν και προσφέρει την αντίληψη, πως όταν ο νους βρίσκεται σε κατάσταση θήτα, με τη δύναμή της σκέψης είναι εφικτό να πάτε πέρα από την ταχύτητα του φωτός, ώστε να συνδεθείτε με τη θεϊκή ενέργεια, προτού εκείνη καν αποκτήσει οποιαδήποτε μορφή μέσα στο σύμπαν.

Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση Βασικού, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Διαισθητική Ανατομία της μεθόδου. Ή εναλλακτικά μετά από ολοκλήρωση Βασικού, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Βασικό, Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτή.

Διάρκεια: 5 ημέρες

Κόστος σεμιναρίου: €800 (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Στο σεμινάριο θα λάβετε το ελληνικό βιβλίο και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing Masters & Certificates of Science

Ημερομηνία σεμιναρίου: Σάββατο 12 έως και Τετάρτη 16 Iουνίου 2021

Ώρες σεμιναρίου: καθημερινά 10:00 – 18:00

Τοποθεσία σεμιναρίου: Μεγαλοχώρι Σαντορίνης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

Σημείωση: Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη να γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!