Πώς θα ξέρω ποια είναι η αποστολή μου στη ζωή, pos thaxero poia einai i apostoli mou sti zoi

Πώς θα ξέρω ποια είναι η αποστολή μου στη ζωή;

Τώρα τελευταία πολλοί μιλούν για αυτό που ονομάζουμε αποστολή ή τον σκοπό της ζωής μας και είναι αυτό που επέλεξε η ψυχή μας να ολοκληρώσει σε αυτή μας τη διαμονή στη γη. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εγκλωβιστούν ή και να βιώνουν υπαρξιακά προβλήματα όταν νιώσουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός τους σε αυτή τη ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξέρουμε ποια είναι αυτή η αποστολή, η ζωή μας αποκτάει άλλη βαρύτητα. Μπορούμε να αφιερωθούμε σε έναν σκοπό και να συμβάλλουμε με το δικό μας λιθαράκι στην βελτίωση αυτού του κόσμου. Οι δύσκολες και σκληρές εποχές που ζούμε προϋποθέτουν να έχουμε κάποια ιδέα για το δικό μας λιθαράκι που θα βοηθήσει στο να αλλάξει αυτός ο πλανήτης.

Τις περισσότερες φορές είμαστε ήδη μέσα στο μονοπάτι μας, άλλοτε με την τελική του μορφή και άλλες φορές σε μια παραλλαγή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να μην είμαστε στο μονοπάτι μας. Όλα όσα ζούμε, βιώνουμε και επιλέγουμε έχουν ως απώτερο σκοπό να μας διδάξουν ένα μάθημα, ακόμη κι όταν εμείς οι ίδιοι νιώθουμε αποκομμένοι από αυτό που έχουμε έρθει να κάνουμε.

Όταν διαβαίνουμε το μονοπάτι της αποστολής που έχει επιλέξει η ψυχή μας να ολοκληρώσει, αυτό το γνωρίζουμε επειδή η καρδιά μας είναι χαρούμενη και πλήρης. Μπορούμε να αντλήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε μέσα από αυτό, χωρίς να μας ενδιαφέρουν πράγματα και καταστάσεις που πιθανότατα παλαιότερα θεωρούσαμε αναπόσπαστο κομμάτι της ευτυχίας μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν κατά κάποιο τρόπο το σκοπό της ζωής τους, τον οποίο κάποιες φορές φοβούνται και θεωρούν, ότι δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν ή ότι τους ξεπερνάει η βαρύτητά της αποστολής τους. Πολλές φορές όμως η διαδρομή για την συνειδητοποίησή και την καθαρή εικόνα της αποστολής μας μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την αποστολή.

Κείμενο: Ιωάννα Μπακρατσά, Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing®, Master και Certificate of Science της Μεθόδου ThetaHealing

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

ThetaCosmos

THETAHEALINGHELLAS.COM | Copyright © 2015| Webpass.gr

Top
Follow us: