Τι πρέπει να γνωρίζω;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να συνδεθούν με την Πηγή της Δημιουργίας που βρίσκεται στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης. Συνεπώς μπορούμε όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουμε τις τεχνικές του ThetaHealing, ακόμη και έφηβοι.
Ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν ένας μυς, όσο περισσότερο εξασκούμαστε στις τεχνικές, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σ’ αυτές. Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την εξέλιξή αυτή με τη διαμονή μας σε μια πολυκατοικία. Όταν βρισκόμαστε στο ισόγειο, αντιλαμβανόμαστε όσα μπορούμε να δούμε από εκεί. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο η αντίληψή μας διευρύνεται, διότι βλέπουμε πράγματα που δεν βλέπαμε από το ισόγειο. Το ίδιο ισχύει αν συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στο δεύτερο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο όροφο, μέχρι να φτάσουμε στην ταράτσα. Εκεί η ορατότητα μας αλλάζει ριζικά. Αντιλαμβανόμαστε πράγματα που στους κάτω ορόφους δεν φαίνονταν. Η ανεμπόδιστη θέα μας δίνει τη δυνατότητά να αντιληφθούμε καλύτερα όσα μας περιβάλλουν. Έτσι βιώνουμε και το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, βλέπουμε ολοκάθαρα την Αλήθεια.

 

Επίπεδα Σεμιναρίων

ThetaHealing® Βασικό Επίπεδο (Basic DNA)

Στο Βασικό Επίπεδο του ThetaHealing αρχικά μαθαίνετε να εισέρχεστε στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης και να θεραπεύετε μέσα από αυτό, χωρίς να εξαντλείτε τα δικά σας ενεργειακά αποθέματα.

ThetaHealing® Προχωρημένο Επίπεδο (Advanced DNA)

Στο Προχωρημένο Επίπεδο θα κατανοήσετε σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών, του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.

ThetaHealing® Υλοποίηση και Αφθονία (ThetaHealing Manifesting and Abundance)

Η Αφθονία εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας και επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας

ThetaHealing® Διαισθητική Ανατομία (Intuitive Anatomy)

Η εκπαίδευση αυτή προσφέρει θεαματική αλλαγή και πραγματική μεταμόρφωση στο άτομο.

ThetaHealing® Επίπεδα της Ύπαρξης

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing.

ThetaHealing® Ασθένειες και Διαταραχές (Disease & Disorder)

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό.

ThetaHealing® Παγκόσμιες Σχέσεις (World Relations)

Όταν είσαι σε ειρήνη με τον κόσμο, ο κόσμος μέσα σου είναι σε ειρήνη!

ThetaHealing® DNA3

Το DNA3 είναι μέχρι στιγμής το ανώτερο επίπεδο στην εκπαίδευση του ThetaHealing. Απευθύνεται σε όσους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πέρα από το στάδιο της απλής θεραπείας, αρχίζοντας να κατανοούν και να εργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο με την ενέργεια του Δημιουργού.

ThetaHealing® Παιχνίδι της Ζωής (Game of Life)

Θέλεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου τώρα και να ανακαλύψεις τα μυστικά που χρησιμοποιούν επιτυχημένοι άνθρωποι;

ThetaHealing® Παιδιά Ουράνιου Τόξου (Rainbow Children)

Αυτή η εκπαίδευση – περιπέτεια απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς τους, θεραπευτές και γενικά ανθρώπους που ασχολούνται με παιδιά και θα ήθελαν να μάθουν με ποιον τρόπο να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τις ιδιαιτερότητες αυτών των παιδιών.

ThetaHealing® Αδελφές Συντροφικές Ψυχές (Soul Mate)

Το σεμινάριο ThetaΗealing για τις Συντροφικές Αδερφές Ψυχές αποτελεί το εργαλείο εκείνο που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές, και όχι μόνο πεποιθήσεις, που εμποδίζουν τους ανθρώπους να συναντήσουν την πιο συμβατή αδελφή ψυχή τους.

ThetaHealing® Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος (Rhythm to the perfect weight)

Το σεμινάριο Rhythm του ThetaHealing® είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις που κληρονομούμε σχετικά με το βάρος και την απώλειά του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν αποδεσμεύεται εύκολα.

ThetaHealing® Φυτά (Plant Class)

Αφυπνίστε την εσωτερική σας ισορροπία με τη φύση!

ThetaHealing® Οικογενειακοί Δεσμοί (Family Ties)

Σε αυτήν την εκπαίδευση θα στραφούμε μέσα μας για να ανακαλύψουμε πεποιθήσεις που έχουμε αποδεχθεί από την οικογένεια στην οποία γεννηθήκαμε.

ThetaHealing® Ζώα (Animal Class)

Εξερευνήστε το μεγαλείο της αλληλεπίδρασης μέσα από το ζωικό βασίλειο!

ThetaHealing®: Βαθύ Σκάψιμο (Dig Deeper)

Η εκπαίδευση αυτή διδάσκει τη βαθιά κατανόηση της χρήσης του «σκαψίματος» στο ThetaHealing, για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων σε εσάς τους ίδιους και τους πελάτες σας.

ThetaHealing® Εσύ και ο/η Σύντροφός σου (Ανάπτυξε τις Σχέσεις σου 1)

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας με το/τη σύντροφό σας επιτυχημένη!

ThetaHealing® Εσύ και ο Δημιουργός (Ανάπτυξε τις Σχέσεις σου 2)

Σε αυτό το σεμινάριο θα κατανοήσετε βαθιά τον θεϊκό εαυτό σας και το υποσυνείδητο που σας βοηθάει να επιβιώσετε.
Ημέρες Πρακτικής Εξάσκησης

Μια φορά το μήνα θα οργανώνεται Ημέρα Πρακτικής Εξάσκησης, ώστε μετά την εκπαίδευσή σας σε οποιοδήποτε επίπεδο του ThetaHealing, να έχετε τη δυνατότητα να εμβαθύνετε και να εξασκηθείτε στη μέθοδο. Στόχος αυτής της δραστηριότητας είναι η ενδυνάμωσή σας και η απόκτηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, ώστε να εντάξετε την τεχνική ThetaHealing στην καθημερινότητά σας, είτε για την προσωπική σας ανάπτυξη, είτε ως επαγγελματίες θεραπευτές.