Τι πρέπει να γνωρίζω;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να συνδεθούν με την Πηγή της Δημιουργίας που βρίσκεται στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης. Συνεπώς μπορούμε όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουμε τις τεχνικές του ThetaHealing, ακόμη και οι έφηβοι.

Ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν ένας μυς, όσο περισσότερο εξασκούμαστε στις τεχνικές, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σ’ αυτές. Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την εξέλιξή αυτή με τη διαμονή μας σε μια πολυκατοικία. Όταν βρισκόμαστε στο ισόγειο, αντιλαμβανόμαστε όσα μπορούμε να δούμε από εκεί. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο η αντίληψή μας διευρύνεται, διότι βλέπουμε πράγματα που δεν βλέπαμε από το ισόγειο. Το ίδιο ισχύει αν συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στο δεύτερο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο όροφο, μέχρι να φτάσουμε στην ταράτσα. Εκεί η ορατότητα μας αλλάζει ριζικά. Αντιλαμβανόμαστε πράγματα που στους κάτω ορόφους δεν φαίνονταν. Η ανεμπόδιστη θέα μας δίνει τη δυνατότητά να αντιληφθούμε καλύτερα όσα μας περιβάλλουν. Έτσι βιώνουμε και το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, βλέπουμε ολοκάθαρα την Αλήθεια.

 

Επίπεδα Σεμιναρίων

ThetaHealing® Βασικό Επίπεδο

Στο Βασικό Επίπεδο του ThetaHealing αρχικά μαθαίνετε να εισέρχεστε στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης και να θεραπεύετε μέσα από αυτό, χωρίς να εξαντλείτε τα δικά σας ενεργειακά αποθέματα.

ThetaHealing® Προχωρημένο Επίπεδο

Στο Προχωρημένο Επίπεδο θα κατανοήσετε σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών, του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.

ThetaHealing® Υλοποίηση και Αφθονία

Η Αφθονία εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας και επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας

ThetaHealing® Διαισθητική Ανατομία

Η εκπαίδευση αυτή προσφέρει θεαματική αλλαγή και πραγματική μεταμόρφωση στο άτομο.

ThetaHealing® Επίπεδα της Ύπαρξης

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing.

ThetaHealing® Ασθένειες και Διαταραχές

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό.

ThetaHealing® Παγκόσμιες Σχέσεις

Όταν είσαι σε ειρήνη με τον κόσμο, ο κόσμος μέσα σου είναι σε ειρήνη!

ThetaHealing® DNA3

Το DNA3 είναι μέχρι στιγμής το ανώτερο επίπεδο στην εκπαίδευση του ThetaHealing. Απευθύνεται σε όσους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πέρα από το στάδιο της απλής θεραπείας, αρχίζοντας να κατανοούν και να εργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο με την ενέργεια του Δημιουργού.

ThetaHealing® Παιχνίδι της Ζωής

Θέλεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου τώρα και να ανακαλύψεις τα μυστικά που χρησιμοποιούν επιτυχημένοι άνθρωποι;

ThetaHealing® Παιδιά Ουράνιου Τόξου

Αυτή η εκπαίδευση – περιπέτεια απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς τους, θεραπευτές και γενικά ανθρώπους που ασχολούνται με παιδιά και θα ήθελαν να μάθουν με ποιον τρόπο να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τις ιδιαιτερότητες αυτών των παιδιών.

ThetaHealing® Συντροφικές Ψυχές

Το σεμινάριο ThetaΗealing για τις Συντροφικές Ψυχές αποτελεί το εργαλείο εκείνο που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές, και όχι μόνο πεποιθήσεις, που εμποδίζουν τους ανθρώπους να συναντήσουν την πιο συμβατή συντροφική ψυχή τους.

ThetaHealing® Rhythm για το Ιδανικό Βάρος

Το σεμινάριο Rhythm του ThetaHealing® είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις που κληρονομούμε σχετικά με το βάρος και την απώλειά του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν αποδεσμεύεται εύκολα.

ThetaHealing® Σεμινάριο για τα Φυτά

Αφυπνίστε την εσωτερική σας ισορροπία με τη φύση!

ThetaHealing® Οικογενειακοί Δεσμοί

Σε αυτήν την εκπαίδευση θα στραφούμε μέσα μας για να ανακαλύψουμε πεποιθήσεις που έχουμε αποδεχθεί από την οικογένεια στην οποία γεννηθήκαμε.

ThetaHealing® Σεμινάριο για τα Ζώα

Εξερευνήστε το μεγαλείο της αλληλεπίδρασης μέσα από το ζωικό βασίλειο!

ThetaHealing®: Βαθύ Σκάψιμο

Η εκπαίδευση αυτή διδάσκει τη βαθιά κατανόηση της χρήσης του «σκαψίματος» στο ThetaHealing, για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων σε εσάς τους ίδιους και τους πελάτες σας.

ThetaHealing® Εσύ και ο/η Σύντροφός σου (Αναπτύσσοντας τις Σχέσεις σου 1)

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας με το/τη σύντροφό σας επιτυχημένη!

ThetaHealing® Εσύ και ο Δημιουργός (Αναπτύσσοντας τις Σχέσεις σου 2)

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας με το/τη σύντροφό σας επιτυχημένη!

ThetaHealing® Εσύ και το Στενό σου Περιβάλλον (Αναπτύσσοντας τις Σχέσεις σου 3)

Χρειάζεται να μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και την κοινότητα στην οποία ζούμε!

ThetaHealing® Εσύ και η Γη (Αναπτύσσοντας τις Σχέσεις σου 4)

Το σεμινάριο Εσύ και η Γη σας διδάσκει πως να επικοινωνείτε με τη Γη και πως η Γη πάντα επικοινωνεί μαζί σας.
Εργαστήρι Πρακτικής Εξάσκησης

Μια φορά το μήνα οργανώνουμε ένα τρίωρο Εργαστήρι Πρακτικής Εξάσκησης, ώστε μετά την εκπαίδευσή σας στην τεχνική του ThetaHealing, να έχετε τη δυνατότητα να εμβαθύνετε και να εξασκηθείτε στην τεχνική. Στόχος αυτής της δραστηριότητας είναι η ενδυνάμωσή σας και η απόκτηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης στο σκάψιμο, ώστε να εντάξετε την τεχνική ThetaHealing στην καθημερινότητά σας, είτε για την προσωπική σας ανάπτυξη, είτε ως επαγγελματίες θεραπευτές.