Συνεδρία με Κρυστάλλους

Αυτή η εκπληκτική τεχνική (Συνεδρία με Κρυστάλλους) μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε άλλες ζωές και να δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και τι μαθαίνουμε.

Η τεχνική αυτή μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε στην τωρινή μας ζωή θετικές αρετές και χαρακτηριστικά μιας άλλης εποχής, μέσα από την επίλυση θεμάτων που προέρχονται από άλλους χρόνους και άλλους χώρος.

Στη διαδικασία αυτή χρησιμοποιούμε ένα πλέγμα κρυστάλλων για τη δημιουργία μιας «σκουληκότρυπας», η οποία μας επιτρέπει να περάσουμε με ασφάλεια από τη μια πραγματικότητα στην άλλη.

Πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από επιλογές και γεγονότα που επαναλαμβάνονται ως πρότυπα ή εμφανίζονται σαν περιστατικά και μοιάζουν αδύνατο να επιλυθούν. Μια συνεδρία με τη χρήση των κρυστάλλων, μας πάει στην πρωταρχική πηγή του προτύπου, λύνοντας τα ζητήματα που μας επηρεάζουν στο σήμερα και επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε με μαθήματα και δώρα από την εποχή εκείνη.

Έτσι λοιπόν επιστρέφουμε με γνώσεις, δεξιότητες και χαρακτηριστικά που αποκτήσαμε σε άλλες ζωές, ενεργοποιώντας τα στο DNA μας τώρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναπτύξουμε το μέγιστο δυναμικό μας εύκολα και γρήγορα. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που προσφέρει η τεχνική αυτή στους θεραπευτές είναι ότι βελτιώνει άμεσα τις διαισθητικές τους ικανότητες.

Οι κρύσταλλοι έχουν πολλές εκπληκτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν και επιστημονικά. Όταν τοποθετηθούν με σωστό τρόπο πάνω και γύρω από το σώμα μπορούν να προκαλέσουν μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, η οποία διατηρείτε σε όλη τη διάρκεια, προσφέροντας χαλάρωση και ικανότητα παρατήρησης στον ίδιο το θεραπευόμενο.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μας εδώ για να προγραμματίσετε μια συνεδρία.