ThetaHealing® Διαισθητική Ανατομία (Intuitive Anatomy)

Η εκπαίδευση αυτή προσφέρει θεαματική αλλαγή και πραγματική μεταμόρφωση στο άτομο. Μας βοηθά στην εμβάθυνση και διεύρυνση των υπέροχων τεχνικών του ThetaHealing. Το σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας είναι ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης που οδηγεί τους θεραπευτές του ThetaHealing® μέσα στο σώμα, επιτρέποντάς τους να ερευνήσουν διαισθητικά και αναλυτικά τα όργανα και τα συστήματά του. 

Οι μαθητές θα ανακαλύψουν τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που είναι εγγενείς στο σώμα.  Το παρόν σεμινάριο προσφέρει θεραπεία στα συστήματα του σώματος μέσα από την απελευθέρωση της ενέργειας συσσωρευμένων συναισθημάτων. Μετά από αυτό εξερευνούμε τις πεποιθήσεις που συνδέονται με το κάθε σύστημα και πως αυτές σχετίζονται με την σωματική «α-σθένεια».

Οι συμμετέχοντες έχουν άφθονο χρόνο για αυτοθεραπεία και εργασία με άλλα άτομα της ομάδας, καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιοριστικές πεποιθήσεις.

Η Διαισθητική Ανατομία θα σας διδάξει πώς να εντοπίζετε και να θεραπεύετε κάθε όργανο, καθαρίζοντας συναισθήματα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό. Για παράδειγμα, καθώς θεραπεύετε τα οστά σας, καθαρίζετε πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να είστε δυνατοί και υποστηριγμένοι.

Καθώς θεραπεύετε το πεπτικό σύστημα και αυτό των γεννητικών οργάνων, απελευθερώνετε βαθιά τραύματα ή κακοποίηση που πιθανότατα να σας κρατάνε στάσιμους. Καθώς θεραπεύετε το νευρικό σας σύστημα, καθαρίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μιλάτε δυνατά,  να ακούγεστε καθαρά και όσα λέτε να γίνονται κατανοητά.

Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους τους σοβαρούς θεραπευτές του ThetaHealing®, οι οποίοι επιθυμούν να εξελίξουν τις ικανότητές τους στην ανίχνευση και τη θεραπεία του φυσικού σώματος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ThetaHealing®.  Προσφέρει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη σωματική ανατομία μέσω καθημερινής προβολής οπτικοακουστικού υλικού.

Στο σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας ο εκπαιδευόμενος:
• Θα διδαχτεί τη μαγεία του ανθρώπινου σώματος.
• Θα διδαχτεί  ασθένειες και διαταραχές που συνδέονται με συγκεκριμένα συναισθήματα.
• Θα συνειδητοποιήσει, πως τα συναισθήματα αποτελούν ένδειξη ότι το σώμα βρίσκεται εκτός ισορροπίας.
• Θα ανακαλύψει νέα προγράμματα συναισθημάτων και νέες πεποιθήσεις που συνδέονται με κάθε σύστημα του σώματος.
• Θα μάθει να αντιλαμβάνεται πόσο χώρο δεσμεύουν τα αρνητικά συναισθήματα.
• Θα γνωρίσει με ποιες συγκεκριμένες πεποιθήσεις συνδέονται οι ασθένειες.
• Θα εξασκηθεί στην διαισθητική ανίχνευση του σώματος.
• Θα μάθει να τιμάει την ελεύθερη βούληση του θεραπευόμενου.

Όσο περισσότερο καθαρίζει ο θεραπευτής, τόσο πιο εύκολα εργάζεται με τον εαυτό του και με άλλα άτομα. Σε κάθε σύστημα ο καθένας θα συναντήσει συναισθήματα, προκλήσεις και θέματα που κουβαλάει για καιρό. Αυτή η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί από το Δημιουργό για να περιποιηθεί το θεραπευτή.

Οι φιλίες που δημιουργούνται σε αυτήν μπορεί να είναι παντοτινές και στο τέλος της τρίτης εβδομάδας η ζωή σας θα έχει μετασχηματιστεί εντελώς!!!

Οι πεποιθήσεις που έχουμε στα τέσσερα επίπεδα συνδέονται και με κάποια προγράμματα που είναι αποθηκευμένα σε συγκεκριμένα όργανα του σώματός μας. Σε αυτήν την εκπαίδευση θα ασχοληθούμε καθημερινά, εκτενώς και εντατικά με κάθε σύστημα ή όργανο του σώματος. Θα αναπτύξουμε τη θεωρία του κάθε συστήματος ή οργάνου και στη συνέχεια θα εργαστούμε σε ζευγάρια πάνω στην πρακτική εξάσκηση αυτών.

Αυτό το σεμινάριο θα μας ταξιδέψει βαθιά μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Θα επεξεργαστούμε βαθιές πεποιθήσεις και προγράμματα και θα εξαλείψουμε συσσωρευμένα συναισθήματα. Επίσης θα αναλύσουμε τη σύνδεση μεταξύ των προγραμμάτων στα διάφορα όργανα και τα συστήματα του σώματος με τις αντίστοιχες ασθένειες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε τη Διαισθητική Ανατομία είναι η ολοκλήρωση του Βασικού και Προχωρημένου Επιπέδου, και το Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια: 15 ημέρες (κάθε 5 ημέρες μια μέρα διάλειμμα)
Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών Διαισθητικής Ανατομίας ThetaHealing, έναν Άτλαντα του Ανθρώπινου Σώματος και πιστοποίηση θεραπευτή Διαισθητικής Ανατομίας από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THiNK.

Μαρτυρίες ατόμων που παρακολούθησαν την εκπαίδευση της Διαισθητικής Ανατομίας:

Πραγματικά ήταν για μένα μεγάλη ευλογία να συμμετέχω στην εκπαίδευση της διαισθητικής ανατομίας, διότι μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω την τελειότητα του ανθρωπίνου σώματος μέσα από την οπτική του Thetahealing, να εμπιστευτώ τις δυνατότητές μου και παράλληλα, δουλεύοντας σε βάθος με τον εαυτό μου να βιώσω μια άλλη πραγματικότητα.

Η βοήθεια των δασκάλων μου, του Παναγιώτη και της Ιωάννας, ήταν πολύτιμη, όχι μόνο με την ανεκτίμητη γνώση που μου προσέφεραν, αλλά και με την σπουδαία καθοδήγησή τους, αυτή η εκπαίδευση λειτούργησε μαγικά στη ζωή μου.

Αυτές οι δεκαπέντε ημέρες ήταν ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης και συνειδητοποίησης, όπου όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά βίωσε μέσα του μοναδικές εμπειρίες και αλλαγές. Ιωάννα και Παναγιώτη σας ευχαριστώ !!! Χριστίνα, Αθήνα

Ο Ralph W. Emerson λέει: «Πίστευε λοιπόν όσο ζεις, πως ότι υπάρχει στον κόσμο που θα έπρεπε να ακούσεις… θα έρθει μια μέρα στα αυτιά σου. Κάθε ρητό, κάθε βιβλίο, κάθε λέξη που ανήκει σε σένα, για να σε βοηθήσει ή να σε εμψυχώσει, θα φτάσει σίγουρα στον προορισμό της, είτε από την πλατιά λεωφόρο… είτε από δαιδαλώδη στενορύμια…» Και σε μένα ήρθαν οι λέξεις και οι φράσεις, μέσα από μια υπέροχη λεωφόρο, με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους και θαυμάσιους, μοναδικούς οδηγούς… την Ιωάννα Μπακρατσά και τον Παναγιώτη Μοναχό…Νιώθω βαθύτατη συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη στο σύμπαν και σε αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους που με τόσο ευχάριστο και γρήγορο τρόπο μέσα σε λίγες μέρες με έκαναν να δω κι από άλλη οπτική… Άλλαξα τρόπο σκέψης, άλλαξα τρόπο δράσης, άλλαξα ζωή…Μαζί τους προχωρώ στον δρόμο των θαυμάτων. Ελένη, Αθήνα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απέραντη ευγνωμοσύνη για την τύχη που είχα να παραβρεθώ στο σεμινάριο της διαισθητικής ανατομίας με την Ιωάννα και τον Παναγιώτη. Σαν δάσκαλοι είναι πρότυπα προς μίμηση για τον απλούστατο λόγο ότι αγαπούν αυτό που κάνουν, αγαπούν τους ανθρώπους και έχουν πρόθεση να βοηθήσουν.

Είναι άνθρωποι χαρισματικοί με πηγαίο χιούμορ και όρεξη. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου με βοήθησαν πολύ στο να ξεμπλέξω από τα δικά μου μπλοκαρίσματα που με εμπόδιζαν μέχρι τώρα και να ανακαλύψω και να εκτιμήσω την δική μου εσωτερική δύναμη και ικανότητα.

Να είστε καλά πάντα και να συνεχίσετε έτσι δυνατά. Χριστίνα, Αθήνα